Caves Bertha, entre la tradició i la modernitat

@Carlos Ferriz

Aquest cap de setmana hem visitat “CAVES BERTHA”, un espai entre la tradició i la modernitat, una fusió que ofereix un lloc en el qual et sents privilegiat.

La visita a les vinyes i als cellers és amena, vam descobrir coses curioses de les seves vinyes i de el perquè del nom Bertha i el seu anagrama, que ens va sorprendre a tots i que no us anem a desvetllar, ja que heu de descobrir-ho per vosaltres mateixos, doncs, sens dubte, , us sorprendrà, no és el que pensàvem cap dels que realitzàvem la visita.

En el recorregut als cellers trobes un espai amb un original “photocall”, fet amb coneixement i cura, amb ampolles de cava i la marca Bertha, pots fer-te unes divertides fotos de les de tenir un agradable record de la visita.

@Carlos Ferriz

A part de les seves visites i experiències, pots gaudir de la seva WINE BAR BERTHA en el seu interior o en els seus jardins, un racó preciós on pots gaudird’un moment especial bevent un bon cava en un paratge realment encisador envoltat de vinyes, sense fer la visita, tan sols pots anar a prendre una copa i picar alguna cosa i recrear-te de la bellesa i de la harmonia del moment, encara que, nosaltresrecomanem feu la visita i proveu les Experiènciesque realitzen, extraordinàries.

No t’ho pots perdre, viu l’experiència Bertha i el seu meravellós entorn, et penediràs de no haver anat

@Carlos Ferriz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s