La nova botiga oficial en línia de J&C Prime Brands t’apropa els seus caves i vins: del celler a casa en pocs clics

Juvé & Camps, fidel a la seva aposta per l’excel·lència i la sostenibilitat al cultiu de la vinya i processos d’elaboració de vins i caves, apropa la compra dels seus productes mitjançant la seva primera botiga en línia. D’aquesta forma facilita al consumidor el procés de compra, interactuant de forma directa amb la plataforma virtual del celler. Així, es garanteix una experiència ràpida per adquirir els vins i caves de Juvé & Camps (D.O. Cava), Propietat d’Espiells (D.O. Penedès) i Pagos de Anguix (D.O. Ribera del Duero).

Aquesta nova e-shop és també un punt de trobada on conèixer més sobre el món del vi, endinsant-nos als processos d’elaboració, finques de procedència de les varietats dels raïms, harmonies, notes de tast i períodes de criança (entre altra informació addicional) que garanteix al consumidor una profunda i curada experiència de compra. Una manera molt directa i especial d’arribar a tots als clients que, durant anys, han confiat en Juvé & Camps per celebrar moments especials i inoblidables a les seves vides.

Més enllà de poder gaudir a casa de vins negres, blancs, rosats i caves, també és possible reserva l’experiència enoturística exclusiva Ruta Gran Reserva, per sentir en primera persona els dos segles d’història de les caves Juvé & Camps i veure el seu tresor més preuat: on neixen i s’elaboren alguns dels millors escumosos del món. També es poden adquirir accessoris molt útils i sofisticats -com copes, glaçoneres, estotjos isotèrmics, llevataps, refrigeradors o taps de cava- per gaudir de la màgia de destapar una ampolla a casa com un expert sommelier.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s