CAVES AGUSTÍ TORELLÓ & I XOCOLATES SIMON COLL MARIDATGE PERFECTE. PER SANT VALENTÍ

@femmaridatge

Les Caves Agustí Torello Mata, han tingut la gran iniciativa de realitzar l’experiència Sant Valentí i aquest diumenge, vam poder gaudir d’aquesta genial proposta de la que agraïm la invitació, ja que va ser una satisfacció poder gaudir d’aquesta dolça i estupenda vetllada.

@femmaridatge

Agustí Torello Mata, és un atractiu celler, on disposen de diversos espais per a tasts, reunions i convencions d’empreses, ja que en aquesta cava s’organitzen tota mena d’activitats d’enoturisme durant tot l’any, realitzant visites i diferents experiències, constantment. pensant i creant noves activitats i sorprendre.

@femmaridatge

En un d’aquests espais una bella i elegant sala, magníficament preparada, per a l’esdeveniment, entre diferents assistents, parelles, amics, i la gran família Torello Mata al complet, amb què vam poder conversar i departir, una família molt senzilla, amable, propera,  simplement una família encantadora.

@femmaridatge

Alex Torelló, va obrir la festa donant-nos la benvinguda i amb una petita explicació de la filosofia dels seus caves i vins com els que tastaríem posteriorment i Candela ens va introduir en el món de les suculentes xocolates SIMON COLL, xocolates amb què marinaríem els espectaculars caves AGUSTÍ TORELLO MATA

@femmaridatge

i així vam començar el tast, agradablement amenitzat amb música en directe de Joan Garrobé, que amb la seva guitarra va fer un ambient extraordinari, molt agradable i que va dedicar una cançó  Gemma Torelló i la seva filla Sofia, com a comiat, perquè el dia 15, les dos, mare i filla s’embarquen cap a les Amèriques, durant tres mesos, Miami, Washington, Orlando, entre d’altres a ampliar mercat i augmentar el que ja tenen

@femmaridatge

El tast va ser espectacular, vam degustar i ens vam recrear amb un Rosat Trepat Brut Reserva 2019  monovarietat Trepat i un Xarel-lo Vermell 2021, monovarietat Xare-lo vermell, espectacular

@femmaridatge

per marinar amb un pa de coca amb oli amb un oli també d’elaboració Agustí Torello Mata i les substanciosos i apetitosos xocolates Simón Coll, en forma d’unes delicioses i fines fulles de diversos i variats gustos, de xocolata blanca amb maduixes, un sabor intens , xocolata amb llet i fruita de la passió, una equilibrada combinació de la intensitat del cacau Ghana i la cremositat de la llet, amb un toc lleuger de vainilla, que era impressionant, per acaba amb unes de xocolata 70% cacau, amb un toc de sal i els que vam poder amanir amb unes irresistibles galetes de mantega, en forma de cor, fent una picada d’ullet a Sant Valentí, que van ser fetes per a l’ocasió per Sofia, que ens va explicar va aprendre fer-les a la pandèmia i que ara, de diferents formes s’han convertit en una cosa quotidiana i que no pot faltar a casa seva, ens va confessar que al seu avi li encanten.

El marinatge molt interessant, un plaer, una proposta atractiva

A Cavas Agustí Torelló Mata, Sant Valentí, no s’acaba el 14 de Febrer, segueix fins al 18 de Febrer, a què esperes, regala una visita dolça, viu un matí dolç, Sant Valentí pot ser qualsevol dia si gaudeixes i aquí gaudiràs, ia més et delectaràs, és un tast curios, però en tenen més i creu-me si vas repetiràs… CAVAS AGUSTI TORELLÓ té alguna cosa que atrapa i tornes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s