Bertha sXXI 2009

Bertha neix el 1989 a Sant Sadurní tot i que ara el celler està situat a Subirats. Té un Wine Bar a l’exterior del celler d’obligada visita, “la Terrassa de Bertha“, un espai gastronòmic on podeu anar a gaudir dels caves i els vins del celler sense l’obligació de fer-ne la visita. Un luxe tant per les vistes com pels seus productes.

El cava que us proposem avui és de l’anyada 2009 i té 60 mesos mínims de criança en ampolla. Destaca per la fruita amb compota, el codony, els fumats i torrats. Notes de pastisseria i de fruits secs. Bona acidesa encara per la seva edat. Un cava amb una bombolla molt fina i amb un postgust llarg. Us anirà bé amb qualsevol plat potent de Nadal.

Per què el recomanem?
El recomanem molt a tothom a qui li agradin els escumosos secs, vinosos i amb una punta d’oxidació. L’heu de tastar si us agraden els caves envellits potents i ben elaborats. Gran relació qualitat preu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s