Mas Candí Brut Nature 2018 (Corpinnat)

Celler Mas Candí. Xarel·lo (60%), macabeu (20%), sumoll (15%) i parellada (5%).

Un escumós fresc i equilibrat que fa viatjar al Penedès per com s’expressa quan el tastem i les varietats que conté. A més del cupatge més habitual (xarel·lo, macabeu i parellada), el celler hi ha afegit un toc de sumoll, un raïm negre que va arribar a ser molt més comú que avui dia a la vinya penedesenca.

Podeu gaudir-lo durant tot l’àpat i, si us heu quedat amb les ganes de tastar com seria una ampolla que estigui protagonitzada pel sumoll, proveu l’escumós Prohibit 2017 que fan en el mateix celler: gairebé és un 100% de sumoll (a la vinya d’on sorgeix hi ha algun cep de xarel·lo) i sobresurt per la seva amabilitat i notes florals.

Redacció i Fotos :Web

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s