VILARNAU Cava i Natura amb Barbacoa Argentina

A l’encantador entorn de VILARNAU, es va dur a terme, aquest dissabte passat, una Barbacoa Argentina elaborada per l’empresa “CURANTO”catering de fuegos, elaborats a l’exterior, que va ser genial, una perfecta adaptació, de la qual vam gaudir gràcies a la Maria Baró de VILARNAU ia l’Hernán de Curanto

que des d’aquí volem agrair la seva invitació a aquest fantàstic i increïble esdeveniment, ja que vam poder viure aquesta meravellosa experiència i comprovar el perfecte vincle que formaven i que esperem que sigui el primer de molts, ja que va ser una extraordinària vetllada.
La María Baró i l’Hernán, van combinar els seus coneixements i van tenir la gran idea de col·laborar junts i emprendre aquesta magnífica experiència de marinatge amb els excel·lents Caves VILARNAU i un suculent Asado Argentí a l’exterior, com realitza l’empresa CURANTO” Catering de  fuegos, que, a més, aquest dia inaugurava una nova graella

“Curanto” és una petita empresa familiar que porten l’Hernán i la seva dona la Sofia, els dos Argentins una parella encantadora i agradables persones, que ens van atendre amb molta amabilitat i familiaritat, molt propers, l’Hernán és un gran cuiner i expert en Asados, però, sobretot amant del foc i l’aire lliure, cosa que, que amb la seva dona la Sofia promouen i comencen amb aquesta proposta d’elaborar càterings de brasa a l’aire lliure i així emprenen amb l’empresa, però l’Hernán molt compromès i amant de la seva professió, comença a pensar i madurar la idea d’una barbacoa diferent, que li permeti, a part de carn, rostir diversos productes alhora, així com funcionalitat, ja que deu desplaçar-se amb la mateixa a realitzar diferents esdeveniments i llocs.


Amb aquesta idea al cap, coneix i es posa en contacte amb l’empresa CGH HIERROS, a Ripollet, una ferreria artística, de fabricació de mobles i estructures metàl·liques, o fusta que dissenyen a mida, l’Hernán va trobar la seva solució en aquesta empresa, li va construir la graella que ell havia pensat i que, a més va poder ampliar-la, ja que està construïda de manera que també pot cuinar paelles en la mateixa, cosa que l’Hernán, també havia considerat, perquè a més de carn també fa unes espectaculars paelles i que com us hem comentat anteriorment, va utilitzar per primera vegada a VILARNAU i nosaltres vam tenir el privilegi de veure i tastar els rostits que s’hi van fer.

El menjar deliciós, des de la carn de costellam i colita de quadril, a les verdures amb romesco o el formatge provolone, que vam anar assaborint amb els exquisits CAVES VILARNAU Brut Reserva Rosé Delicat Orgànic DO CAVA 85% Garnatxa 15% Pinot Noir Criança: Més de 15 mesos en ampolla Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva és un cava rosat pàl·lid, molt intens i amb una gran complexitat aromàtica. Al nas, ens ofereix les aromes primàries característiques d’un delicat cava rosat. Ens mostra la subtilesa de les violetes i les roses en combinació amb fruits vermells madurs: maduixes, gerds i nabius. A la boca és suau, molt cremós, fresc i elegant.que ens anavan inundant el paladar d’agradables sensacions. I per acabar, per postres uns boníssims i variats pastissos de nata, crema, xocolata o festuc, marinats amb el suculent i delectable

VILARNAU Gran Reserva Vintage Orgànic DO CAVA 40% Macabeu 30% Parellada 25% Chardonnay 5% Pinot Noir Criança: Més de 36 mesos en ampolla En un cava Gran Reserva es busquen les aromes terciàries que s’obtenen amb una criança prolongada. Gràcies a l’autòlisi, el llevat es desintegra i aporta totes les seves característiques, aromes i propietats durant els 36 mesos de criança. Però també busquem que mantingui les aromes primàries dels raïms de què procedeix, ja que un cava Gran Reserva amb només aromes terciars no té vivesa i per finalitzar

CAVA VILARNAU Subirat Parent Reserva Brut DO CAVA 100% Subirat Parent Criança: Més de 15 mesos en ampolla En aquest cava, busquem les aromes primàries que ens aporta aquest raïm tan aromàtic i intens, recordant aromes florars, com les pètals de roses, i la fruita, com el litxi o la fruita de la passió. A la boca, volem buscar aquesta acidesa que encara manté, sent un cava molt fresc i, alhora, sec. International Wine and Spirits Competition 2015 – Medalla de Plata altament recomanable

I tot això amenitzat amb música en directe pel solista Jhos, que amb la seva guitarra i agradable veu, ens va fer el menjar més grat i plaent, i que va anar cantant boniques cançons, a més de les peticions que li anaven sol·licitant els presents 

Destacar la perfecta harmonia de CURANTO Catering de fuegos 

elaborats a l’exterior, amb el bell lloc de VILARNAU, creant un bonic i agradable ambient.
Una experiència de les que no s’obliden, Gràcies per fer-nos passar un matí fantàstic.
Esperem que aquest sigui el primer de molts altres i si és així no t’ho perdis, has de reservar i anar, gaudiràs…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s