Una visita a Recaredo

Un recorregut per la vocació, el compromís i la passió d’una família de viticultors biodinàmics compromesos amb l’excel·lència de les llargues criances i l’expressió més genuïna dels paisatges del Penedès.

Recaredo som un destí segur. Tenim tots els protocols d’higiene i seguretat sanitària certificats per Safe Travels, d’acord amb la normativa i recomanacions legals vigents.

ORIGEN

Recorregut pels orígens

Visitarem la cava i celler per conèixer el compromís artesanal d’elaboració a Recaredo i ens endinsarem en els principis de la viticultura biodinàmica. Tast de dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats d’una degustació d’un vi blanc de la Col·lecció de Xarel·lo del Celler Credo.

2 hores 25€ / persona RESERVA UNA VISITA

VISITA PRIVADA | TEMPS

Els secrets del temps

Recorregut per la cava històrica de Recaredo per descobrir un compromís únic en l’elaboració de Corpinnat Brut Nature marcats per l’empremta de les llargues criances.

Ens endinsarem en els principis de la viticultura biodinàmica, un pas més enllà de l’ecologia i tastarem l’emblemàtic ‘Reserva Particular de Recaredo’ desgorjat a mà ‘in situ’ a la cava exclusivament per a la visita. La degustació es completarà amb dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats de dos vins blancs del Celler Credo.

2,5 hores 48€ / persona (pagament per anticipat) Mínim de dues persones RESERVA UNA VISITA

VISITA PRIVADA | SERRAL DEL VELL

Arrelats al paisatge

Passejada per la finca Serral del Vell per endinsar-nos en la viticultura biodinàmica i el territori Corpinnat. Tast a la vinya de ‘Recaredo Serral del Vell’, acompanyat d’un lleuger esmorzar o berenar.

Visita a la cava i celler per descobrir el compromís artesanal d’elaboració a Recaredo amb tast de l’emblemàtic ‘Recaredo Reserva Particular’ desgorjat a mà ‘in situ’ a la cava exclusivament per a la visita. Tast de dos Corpinnats Brut Nature de llarga criança, acompanyats d’una degustació de dos vins blancs del Celler Credo.

4 hores 75€ / persona (pagament per anticipat) Mínim de dues persones i un màxim de sis RESERVA UNA VISITA

VISITA PRIVADA | TURÓ D’EN MOTA

Una vinya, una varietat, un vi

Passejada per la icònica vinya del Turó d’en Mota per descobrir les singularitats d’un paratge únic al Penedès. Envoltats de vinya i resguardats pel bosc del turó, tastarem un vi base del Turó d’en Mota acompanyat d’un lleuger esmorzar o berenar.

Visitarem la cava per conèixer el compromís artesanal d’elaboració a Recaredo i degustarem ‘in situ’ l’icònic Turó d’en Mota de Recaredo ‘desgorjat’ a mà. El tast es completarà amb tres Corpinnats Brut Nature de llarga criança, un vi blanc d’edició limitada del Celler Credo i l’oli d’oliva verge extra ‘Olivar de Can Credo’.

4 hores 150€ / persona (pagament per anticipat) Mínim de dues persones i un màxim de sis RESERVA UNA VISITA

@redacció i fotos Recaredo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s