“Asado Argentino”en las Cavas Agustí Torello i Mata

@ Carlos Ferriz

Aquest dissabte passat, dia 19, vam anar, a les Caves AGUSTÍ TORELLÓ MATA, a la “Festa Argentina”, una altra de les seves moltes i extraordinàries activitats gastronòmiques.

Vam viure una fidedigna festa argentina, que cop més, com vénen sent totes les seves experiències, va ser fantàstica, es vivia i notava, en cadascun dels seus detalls, la cura i entusiasme amb que va ser organitzada i elaborada, com taules fetes de palets i un Asado realitzat per autèntics Asadores argentins

amenitzada amb música en viu per Joan Garrobé & Ginebra Rosell, que, en un entorn com és el de les CAVES AGUSTÍ TORELLO, feia que la festa fos més suggestiva i encantadora i com sempre, molt ben atesos per la família Torelló Mata, una família, tota, cada un d’ells, propera i agradable, que fan que no et sentis fora de el lloc, si no un més,

@ Carlos Ferriz

Vam començar amb un vermut Goyesco, fet amb vermut de “manzanilla”, manzanilla i cava, diferent, fresquet i espectacular, per seguir amb una amanida i començar ja amb el asado , amb diferents carns i servit en graelles, acompanyat pels caves XIC I xarel·lo -El VERMELL2020, BRUT NATURE GRAN RESERVA 2014 i per finalitzar el ROSAT TREPAT RESERVA 2018, en conjunt, tot saborós i exquisit.

En resum, una Experiència Linda, que dirien els argentins.

No et perdis cap de les seves experiències gastronòmiques o visites, t’aconsellem que provis una vegada i voldràs més …

@ Carlos Ferriz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s