Vilarnau, un lloc amb encant

Diumenge 6 de juny vam anar a visitar les Caves VILARNAU, ens va sorprendre gratament, és actual, elegant i minimalista, però sense renunciar a la tradició i origen, el lloc ens va captivar, des del principi.

©Carlos Ferriz

Ens va atendre la Sra. Maria Baro responsable d’Enoturisme una dona propera, simpàtica i amable, que ens va explicar des de l’origen fins al dia d’avui de VILARNAU.

©Carlos Ferriz

Un entorn excepcional, amb un rigorós respecte amb el medi ambient a el qual han dedicat molt de temps i esforç ja que, el seu principal objectiu és la sostenibilitat i elaborar el millor cava amb el menor impacte ecològic.

©Carlos Ferriz

Ens va anar ensenyant els diversos ambients en què pots delectar dels diversos i variats esdeveniments i experiències que realitzen, SALA BARRICAS ,MIRADOR DE LA JIRAFA, SALA ANTONIO MIRÓ HOLL Y JARDÍN y BOSQUE, diferents, però cada un amb el seu encant, zones on pots gaudir en parella, amb amics o en família, perquè també han considerat i tingut en compte als nens. Una idea fantàstica ja que, aquests són el futur i moltes vegades no se’ls té en compte, en aquests esdeveniments, en VILARNAU, els nens poden realitzar la visita guiada als cellers amb el seu pares i als que igualment se’ls explica tot el procediment, però, en el seu llenguatge, amb dibuixos i formes que puguin entendre-ho, aprenent i divertint a la vegada, si no els agrada la idea, es poden quedar a càrrec d’una monitora que els distreu i diverteix, mentre els papes gaudeixen tranquil·lament de la visita.

©Carlos Ferriz

A mesura que anàvem veient les estances més ens anava seduint el lloc, un lloc amb una situació privilegiada, en un entorn excepcional en què no cal anar fer la clàssica visita als cellers, pots anar simplement a relaxar-te i desconnectar fent l’aperitiu , prendre una copeta fresca de cava, o a  menjar els seus variats i saborosos menús, amb el seu i exquisit guacamole o les seves suculentes croquetes.

Ho tens tot, entorn, espai, qualitat dels productes, servei, amabilitat i professionalitat.
Si vas tornaràs … .Només has d’anar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s