Presentació del Carnet Jove Agustí Torelló Mata

Text – Redacció. Fotos – Carlos Ferriz.

Aquest dissabte 15 de maig, el celler presenta el CARNET JOVE AGUSTI TORELLO MATA: una aposta perquè els joves puguin acostar-se a el món de l’cava sense complexos i dins les seves possibilitats.

© Carlos Ferriz

La idea es va forjar per part de Sofia la generació més jove de la saga Torelló, arran de l’èxit del menjar per a joves de 18 a 30 anys, que va organitzar el celler el passat mes de febrer.

© Carlos Ferriz

El cava és un vi fresc, alegre i viu: té totes les condicions de la joventut, però sovint sembla reservat a una franja de més edat i associat a una gastronomia gourmet a la qual els joves no tenen accés a causa de que el pressupost de aquesta franja d’edat no dóna per a grans àpats.

© Carlos Ferriz

El CAVA SENSE COMPLEXOS, és la iniciativa més desenfadada i nova que s’ha presentat mai: ¿requisits? Tenir entre 18 i 30 anys i ganes de descobrir i gaudir els vins i caves de la nostra terra.

© Carlos Ferriz

El tercer dissabte de cada mes, el WEEKEND TAST AGUSTI TORELLO MATA serà una activitat per a joves, amb menú especial per a ells. Per a la resta d’activitats que el celler organitza a l’estiu i durant tot l’any, es reservaran especialment places per a joves a un preu jove.

© Carlos Ferriz

Aquest dissabte 15 maig, la posada en escena va ser excel·lent amb una resposta molt important per part de la gent jove que es va aproximar a les Caves per gaudir d’un ambient sofisticat amb un menú i preu molt d’acord amb la jove generació a la qual aquesta forjada aquesta magnífica idea.

© Carlos Ferriz

El menú que va començar amb uns aperitius acompanyats amb el còctel Golden Atm amb suc de poma.

© Carlos Ferriz

Seguim amb plats de cuina japonesa sushi amb niguiri de salmó i tonyina regat amb el cava Ubac Gran Reserva, seguint amb un assortiment de broquetes de pollastre Teriaki acompanyat amb el Cava Rosat Trapat Reserva de la casa, finalitzant el amb un assortiment de mochis.

© Carlos Ferriz

Aquest va ser el punt de partida d’aquesta nova iniciativa que va comptar, per a l’ocasió, amb el saxo de PEP POBLET que delicte a públic assistent amb el seu saxo animant la festa. ¡¡¡¡Si ets jove, acosta’t a l’CAVA !!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s