L’Eat Gaudí torna del 7 al 9 de juny

L’Eat Gaudí, l’únic market gastronòmic que té lloc en un edifici de Gaudí, torna als jardins de la singular Torre Bellesguard el cap de setmana del 7, 8 i 9 de juny, erigint-se, un any més, com una de les cites ineludibles de la Ciutat Comtal a primavera. La seva privilegiada ubicació a l’aire lliure en aquest impressionant recinte modernista, juntament amb una variada oferta de gastronomia, lleure i cultura per a tots els públics, converteixen l’esdeveniment en l’ocasió perfecta per gaudir d’una jornada en família o amb amics en una de les localitzacions més boniques de la ciutat de Barcelona.

Les diferents paradetes i foodtrucks, amb receptes per consumir in situ, productes gastronòmics i articles amb ànima, es distribueixen darrere dels murs medievals que envolten la torre conformant un ambient boho chic on picar alguna cosa, fer un tast, acompanyar els més petits a una activitat infantil o ballar en un concert serà un plaer a l’abast de tothom. Tot això custodiat, com no podia ser altrament, per la silueta de l’omnipresent castell de Gaudí.

 A la sala de les cavallerisses s’oferirà un programa variat de tallers i tasts: des de la cocteleria d’autor d’OhMega i els seus còctels inspirats en diferents escenes de la llegendària història de Sant Jordi fins als tasts de vins Summarroca i Cervesa Alhambra.

Eat Gaudí aposta també per la música en viu amb actuacions dels més diversos estils musicals, de les versions acústiques de Victor & Marky (9 de juny a les 13:00) a les versions de Queen i Pink Floyd de Cherish Band (7 de juny a les 20:00), sense oblidar la rumba catalana de Me’n Vaig de Rumba (9 de juny a les 16:30), la sensibilitat de Les Menines (8 de juny a les 17:30) amb els seus repertori de cançons des dels anys 70 fins avui dia, l’homenatge als clàssics del rock de Marc Aliana (8 de juny a les 13:00), l’energia del calaix i la guitarra del duo Buena Onda (8 de juny a les 20:30) o l’actuació del DJ Sergi Shine (7 de juny a les 17.00), que farà aixecar els presents de la cadira amb els seus ritmes llatins.

 Per als més petits es reservarà una part del recinte per fer diferents tallers. Un espai perquè puguin fer volar la imaginació i la creativitat amb una proposta variada d’activitats infantils relacionades amb la gastronomia. Un pack combinat que inclou un taller de decoració de galetes amb fondant i un taller de sucs, on aprendran les propietats de les fruites i verdures de la temporada, tot i creant la seva pròpia recepta. Aquest pack té un preu de 15 euros i una duració aproximada d’una hora i mitja.

De manera independent, l’Eat Gaudí ofereix una altra activitat pels petits en col·laboració amb Urban Dogs, especialistes en ensinistrament caní, per als nens que estimin els animals i vulguin aprendre a parlar sense paraules. Els menors de 12 anys poden accedir al market de manera gratuïta i només haurien de pagar la modalitat de taller desitjada.

 Aquells que vulguin visitar la Torre Bellesguard, l’obra més desconeguda i amb més història d’Antoni Gaudí, ho podran fer durant tot l’horari d’obertura, a un preu especial de 12 euros, que se sumaran als 5 euros que costa l’entrada al market

Horaris Eat Gaudí:

Divendres 7 de juny de 13:00h a 22:30h

Dissabte 8 de juny de 11:00 ha 23:00 h

Diumenge 9 de juny de 11:00h a 22:00h

Foodtrucks i marques:

Only Granel – Aperitius

La Muixineta – Tapes i entrepans

Food 4 Festivals – Menjar asiàtic i hummus

Trotters Pizza – Pizzes i gelats

Amalias Café – Cafè i dolços portuguesos

Caravan Woody – Hamburgueses

Piccola di Sandro – Croquetes i menjar italià

Massa Mare Pastisseria ArteSana – Dolços i crestes argentines

Pasté Bcn – Pastissos de formatge amb toppings

REQ Japanese Life – Te macha

Go Go Cream – Crea el teu propi gelat combinant fruites i cremes diferents

Rosah’s Artisan Pastry – Pastisseria americana i muffins

Pork Fiction Food – Entrepans de pulled pork

OhMega – Cocteleria

Socarraet – Arrossos i fideuàs

La rumbera – Menjar mexicà i pokes

 

Patrocinadors:

Alhambra – Cervesa

Sumarroca – Vins i caves

Zig Zag Zug – So i Audiovisuals

L’Ànima de la festa – Música en viu

 

Informació i venda de tiquetshttps://eatgaudi.com/

Deixa un comentari