AECAVA estarà present a Prowein sota la denominació “Comtats de Barcelona”

La fira Prowein tindrà lloc del 19 al 21 de març a la ciutat alemanya de Düsseldorf. Amb 29 edicions, la fira s’ha anat consolidant com la més important del món en volum de negoci, superant cada any les xifres de l’any anterior. Durant tres dies, més de 38.000 professionals del sector vitivinícola de 145 països podran fer negocis amb els 6.000 expositors vinguts de més de 60 països d’arreu del planeta. Aquests aprofitaran per contactar amb els importadors i conèixer les noves tendències del mercat. Al llarg de tres dies, els cellers exposaran tota la gamma de vins més representatius a nivell mundial. Així mateix, la fira comptarà amb nombrosos tasts, conferències, seminaris i esdeveniments culinaris.

En aquesta edició 2023, Prowein acollirà de nou l’Espai Cava, com ja porta fent des de fa onze anys. Sota el paraigües de Prodeca i amb la coordinació de la patronal del cava AECAVA, l’Espai Cava promocionarà un total de 11 cellers elaboradors de Cava: Agustí Torelló Mata, Bolet, Covides, Finca Ca N’Estella, Giró Ribot, Heretat Mas Tinell, Mascaró, Miquel Pons, Monastell, Oliver Viticultors i Parató. Ubicat al Hall 11 Stand B50, AECAVA estarà present per primera vegada a la fira sota la denominació “Comtats de Barcelona”, que empara el Cava elaborat a Catalunya, en coherència amb la nova reglamentació de la Denominació d’Origen Cava.

A més a més de l’Espai Cava, aquells que vulguin podran visitar a Prowein altres cellers elaboradors de Cava. Ubicats al mateix Hall 11 i també sota el paraigües de Prodeca, es podrà trobar una àmplia representació de cellers elaboradors de cava com Alsina & Sardà, Castell d’Or, Caves Masachs, Celler Carles Andreu, Maset, Sumarroca, Torreblanca i U MES U. A aquests cal sumar-li tots els cellers elaboradors de cava que també estaran presents al Hall, com Bodegas Escudero, Bodegues Pinord, Codorníu, Freixenet, Jaume Serra, Juvé & Camps, Maset, Molí Parellada, Pere Ventura, Raventós Rosell, Vallformosa, Vilarnau i Alta Alella (Hall 5). Tots aquests cellers consideren molt estratègica la seva presència a Prowein, donada la importància tàctica i el nombre de professionals presents, que aquest any augmentarà respecte l’edició anterior.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s