CAVES AGUSTÍ TORELLÓ MATA “FESTIVAL VERMELL”

Amb motiu de la proximitat del dia de «Sant Valentí», com tots sabeu, el 14 de Febrer, CAVES AGUSTÍ TORELLÓ MATA, va fer una picada d’ullet a aquest particular dia i va tenir la bona i sensacional idea de celebrar-ho amb anterioritat, aquest diumenge passat dia 12 , amb l’experiència «FESTIVAL VERMELL». Una manera diferent i especial de festejar aquest dia i una bona excusa per gaudir i passar-t’ho bé, molt bé, d’una manera diferent, amena i divertida. Com cavia esperar l’esdeveniment va ser magnífic, com tots els que fan a CAVES AGUSTÍ TORELLÓ.

El lloc escollit i on es va celebrar l’experiència va ser a la profunditat de les caves, on fan la llarga criança les ampolles que més tard arribaran a la taula de les nostres cases, un més dels bells racons de les caves. En aquest bonic entorn hi havia una llarga taula preparada per a l’ocasió, amb tot detall, delicada i agradablement disposada amb unes  subtils lamparetas  al llarg de tota ella que aportaven una sútil  llum que feia encara més atractiu i captivador  l’entorn.

Un cop tots asseguts al voltant de la  llarga taula, ens van anar servint el menú  preparat per a l’ocasió, un menú perfecte i especial per a aquest dia en concret, en què tot, tenia un toc vermell, com a vincle al vermell del cor. Consistia en diferents platets, començant   amb una terrina de crema de pastanaga amb formatge, un pintxo de tacs de formatge gruyere amb codonyat, un pintxo de tomàquets cherry amb boletes de mozzarella, uns sandvitx de sobrassada de Mallorca i per acabar les postres que eran unes maduixes amb nata, vinagre i sucre, tot molt saborós i exquisit

Tot aquest apetitós menú l’anàvem marinant amb els escelents cava ROSAT TREPAT
RESERVA i els vins XIC ROSAT i XAREL.LO VERMELL que havies d’anar a buscar a una bonica barra il·luminada situada al final de la cava i que podies anar les vegades que et vingués de gust, sense límit.

Des que vam arribar, tota la vetllada va ser amenitzada amb música en directe pel conegut músic, PEP POBLET i el seu saxso, i que va anar tocant diferents temes i animant els presents amb la seva música, fins i tot va entonar el clàssic aniversari feliç, ja que va donar la casualitat que,  de tots els assistents, que erem molts, hi havia dues persones que era el seu aniversari i van ser obsequiades amb unes tulipes i el PEP POBLET interpretant-los personalment l’aniversari feliç per a elles.

Per acabar van posar música disc i vam acabar tots ballant i gaudint del moment que va ser genial, com ho és el tracte, com sempre, per part de tota la família i servei,  amable i familiar, immillorable. Només dir que és una família molt senzilla i propera.

CAVES AGUSTÍ TORELLÓ MATA, a més de les visites que realitzen habitualment que pots consultar a la seva pàgina d’enotutisme i que et recomanem, també executen diferents experiències especials, com aquesta, i les seves experiències mai defrauden,  sempre se superen, no et pots perdre les properes, et tindrem informat perquè no la puguis desaprofitar, has de viure-la.

Cava Agustí Torelló Mata. La Serra, s/n, 08770, Barcelona. http://www.agustitorellomata.com

https://instagram.com/agustitorellomatacava?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s