Els cellers Freixenet, Segura Viudas i Elyssia acolliran el nou Festival Ressons Penedès by Cruïlla

Els cellers Freixenet, Segura Viudas i Elyssia by Freixenet seran seu d’alguns dels principals concerts de la primera edició del Festival Ressons Penedès by Cruïlla, que se celebrarà del 28 al 30 d’abril al Penedès. Es tracta del primer gran festival que inaugura la temporada en una fusió d’enoturisme i música amb una programació que inclourà una quarantena d’artistes a més d’una vintena d’ubicacions amb escenaris, entre cellers i espais patrimonials i naturals.

A banda dels concerts, els assistents podran gaudir i degustar els caves i vins de Freixenet, Segura Viudas i Elyssia, juntament amb una proposta gastronòmica de proximitat.

Per Gloria Collell, responsable de l’Hospitality & Wine Tourism del Grup Freixenet: “la col·laboració amb el Festival Ressons Penedès by Cruïlla és una oportunitat molt positiva per continuar impulsant l’enoturisme en una regió tan rica com és el Penedès. Així mateix, la forta aposta cultural, enogastronòmica i de lleure dels nostres cellers els converteix en espais excepcionals per acollir els concerts del festival”.

En paraules de Pedro Ferrer, conseller delegat i vicepresident del Grup Freixenet: “Des del Grup Freixenet, sempre hem apostat per les nostres arrels. Portem més de 100 anys dinamitzant el nostre territori amb iniciatives que ho facin evolucionar. Per això, ens enorgulleix formar part d´aquesta primera edició del Festival Ressons Penedès by Cruïlla, que estem segurs que serà una bona manera que els assistents descobreixin i coneguin a fons el nostre territori, els cellers i, a més, suposarà tot un èxit a nivell cultural.”

Elyssia by Freixenet

El modern celler Elyssia by Freixenet, ubicat a Sant Cugat Sesgarrigues, esdevindrà l’escenari dels dos grans concerts oficials d’inauguració i cloenda. Així, el públic podrà gaudir dels seus artistes preferits en un entorn espectacular, envoltat de vinyes i paratges naturals.

Elyssia acollirà el concert oficial d’inauguració del festival el 28 d’abril a les 20.15 hores, protagonitzat pel cantant, músic i actor Joan Dausà, juntament amb Els Catarres, grup de música pop-folk. Així mateix, el 30 d’abril a les 20.30, en motiu de la cloenda del festival, la cantant navarresa Amaia, guanyadora d’Operación Triunfo 2017, actuarà a Elyssia com a cloenda oficial del festival.

Freixenet

En paral·lel, a les centenàries Caves Freixenet, s’oferiran concerts en format més reduït, en què els assistents podran gaudir dels recitals en taules o en format vermut, en el cas dels concerts al migdia, a l’entorn més emblemàtic de la celler.

Per a aquesta ocasió, hi actuaran el compositor, lletrista i guitarrista del grup Antonia Font, Joan Miquel Olivé, el 28 d’abril a les 19.30; el guitarrista i cantant Dan Peralbo, el 29 d’abril a les 13.15; i el cantautor i productor musical català, Mazoni, el 30 d’abril a les 12h.

Segura Viudas

El singular enclavament de Segura Viudas, una masia fortificada amb gairebé 800 anys d’història i vinculada des del segle XII a la viticultura, donarà l’oportunitat al públic de gaudir de dues actuacions musicals en format reduït i amb els assistents asseguts a taules: la primera del músic català, Joan Rovira, que hi actuarà el 28 d’abril a les 20.45; i la segona, del duet del músic Joan Isaac i l’actriu Carme Sansa, que actuaran el 29 d’abril a les 19.15.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s