Freixenet reforça la seva aposta per la Col·lecció de Vins Tranquils amb el llançament d’un nou vi negre

 

 Freixenet, el líder mundial dels vins escumosos de qualitat, incorpora el nou vi Negre “Selecció Especial” de Freixenet a la seva Col·lecció de Vins Tranquils un any després del seu reeixit llançament amb un blanc i un rosat. En aquest sentit, la marca intensifica la seva aposta per aquesta línia de negoci al segment dels vins tranquils i ha ideat aquest vi negre buscant satisfer les necessitats i els gustos dels consumidors. Així, sota el lema “Una gran manera de prendre’s el dia”, aquest producte reflecteix el caràcter de Freixenet a cada copa i reforça l’esperit mediterrani de la marca. Gràcies a la seva versatilitat, és ideal per acompanyar tots els moments de celebració. A més, és un vi vegà i s’empara sota la DO Catalunya.

De color vermell bordeus amb reflexos violacis d’intensitat mitjana, Freixenet presenta un nou vi que s’ha creat a partir del cupatge de diferents varietats de raïm: la Garnatxa, la Syrah i la Cabarnet Suavignon. El procés d’elaboració es fa amb l’objectiu de buscar l’equilibri perfecte entre la fruita, la frescor i la personalitat. Per això, el raïm prové de vinyes seleccionades i la verema té lloc a la nit i a màquina per evitar temperatures elevades i controlar així un inici de fermentació no desitjat. A més, el raïm s’esprem de forma suau per aconseguir un most molt més afruitat i fresc, i fermenta a temperatures baixes per potenciar les aromes.

“El nou vi Negre de “Selecció Especial” de Freixenet és un producte amb una forta identitat que destaca pel seu gust saborós i les aromes afruitades obtingudes a través d’un procés d’elaboració minuciós. És perfecte tant per maridar com per beure’l a copes, i es recomana servir-lo a una temperatura mitjana de 14ºC. A més, la seva versatilitat i lleugeresa reforça l’esperit de la marca i convida tots els consumidors a celebrar la vida”, explica Gabriela Rivieccio, Directora de Marketing de Grup Freixenet a Espanya.

A la boca, el vi negre de Freixenet és un vi fresc i sucós amb una bona acidesa que deriva de fruites negres com ara nabius, prunes i cireres. A més a més, té un final balsàmic i notes d’herbes fresques mediterrànies. Al nas, es percep la fruita negra madura com les cireres i les mores, així com un toc especiat de vainilla, caramel, regalèssia i fusta jove de cedre.

El nou vi negre de Freixenet es caracteritza, a més, per una ampolla esmerilada amb un disseny elegant, sobri i actual, alhora que incorpora detalls daurats que transmeten la qualitat de la marca. La presentació del vi Negre de “Selecció Especial” de Freixenet ha estat pensada per alinear-se amb la gamma de vins llançada l’any passat i composta pels vins Blanc i Rosat. Aquests vins han estat àmpliament premiats en importants concursos de vi nacionals i internacionals com els Premis Vinari, Giroví, Bacchus o CINVE.

En paraules de Pere Ferrer, Vicepresident i CEO del Grup Freixenet: “Estem molt orgullosos d’incorporar un nou producte a una de les línies de negoci més recents i amb més èxit de la marca. La bona rebuda de la Col·lecció de Vins Freixenet i la seva evolució ens ha empès a ampliar aquesta gamma per acostar-nos encara més als gustos dels nostres consumidors, alhora que busquem l’excel·lència i la màxima qualitat dels nostres productes”.

El focus de la companyia en la innovació, així com la seva extensa trajectòria i coneixement amb els escumosos han permès a Freixenet fer un pas més enllà en l’elaboració de nous productes, garantint la màxima qualitat i adaptant-se als seus consumidors i a un mercat que es troba en canvi constant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s