Grup Freixenet, principal comprador de raïm del mercat del cava

Grup Freixenet és el principal comprador de raïm del mercat del cava, aportant valor sostenible a tota la cadena, al mateix temps que aposta per les relacions estables a llarg termini i la qualitat del producte. La companyia vitivinícola, que compta amb més de 600 proveïdors directes, compra el volum de raïm equivalent al que es cultiva a una extensió de més de 10.000 hectàrees de vinya.

Aquest any, el grup de Sant Sadurní d’Anoia pagarà a partir de 0,40 euros per quilo de raïm, dirigit a produir Cava de Guarda, que representa el 87% del mercat del cava. Mentre que pel raïm destinat a l’elaboració del Cava de Guarda Superior (Reserva o Gran Reserva), l’empresa pagarà 0,51 euros el quilo amb contractes de fins a cinc anys.

En aquest sentit, el grup reafirma el seu recolzament al pla estratègic del Consell Regulador del Cava i segueix apostant pel cava de Guarda Superior, comprant més de 600 hectàrees de vinya destinada a elaborar aquest tipus de cava. A la vegada, la companyia continua treballant per impulsar el Cava de Guarda, que té un impacte rellevant i qualitatiu sobre el territori.

Grup Freixenet reitera el seu compromís per contribuir al sector, amb l’increment del preu del raïm i l’impuls de contractes a llarg termini per així trobar l’estabilitat, el compromís i la sostenibilitat del mercat vitivinícola.

Com líder del mercat, Grup Freixenet està compromès amb la consolidació del posicionament del cava a nivell global i el creixement de la categoria. Així ho ha manifestat en diverses ocasions, com a la recent jornada anual amb els proveïdors -celebrada al juny-, i a la reunió amb els sindicats dels viticultors -que va tenir lloc al maig-, a la que va compartir la necessitat de trobar un consens comú per avançar, evolucionar i ampliar la demanda del cava.

En aquest sentit, Grup Freixenet treballa en la recerca d’un equilibri per a tota la cadena de valor, ja que és conscient que l’esforç i el treball de tots els agents del sector –que inclou elaboradors, cooperatives, cellers de vi i viticultors– , és fonamental per al bon funcionament i evolució del mercat dels vins i escumosos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s