Món Sant Benet celebra aquest dissabte la 9a edició de la Festa Alícia’t

La Festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona se celebrarà aquest dissabte posant l’accent en el producte de proximitat i del territori

La Festa Alícia’t és una cita per a foodies, adults i famílies que concentrarà en un sol dia desenes d’activitats vinculades a la cuina fàcil i sostenible

Món Sant Benet s’omple aquest dissabte de gastronomia, cuina, música i productes agro-turístics en la 9a edició de la Festa Alícia’t que enguany torna a ser presencial.

La Festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, impulsada per la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona, és una data clau al calendari per als amants de la gastronomia. La proposta apropa la cuina fàcil i sostenible per a tothom i aquest any, més que mai, posa el focus en els productes i les experiències gastronòmiques de proximitat. 

La jornada serveix per donar a conèixer la voluntat de la Fundació Catalunya La Pedrera de fomentar una alimentació saludable i sostenible a través de la tasca de la Fundació Alícia, promovent bons hàbits, transferint coneixement i centrant esforços en la recerca en el camp de l’alimentació. I, també vol donar visibilitat, posar en valor i promocionar les experiències gastro-turístiques de les comarques de Barcelona de la mà de “Barcelona és molt més”, marca que engloba el turisme de la província de Barcelona, així com els productors i productes de proximitat, agrupats sota la Xarxa de Productes de la Terra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s