La Primavera del Cava, 15 activitats enoturístiques al Penedès

  • Del 7 al 28 de maig tindrà lloc La Primavera del Cava, un projecte que promou l’enoturisme
  • 15 cellers participen a la cinquena edició de La Primavera del Cava

Amb l’arribada de la primavera i els primeres brots de les vinyes, un selecte grup de quinze cellers ubicats al Penedès promouen la iniciativa La Primavera del Cava.

Sota la coordinació d’AECAVA, l’Associació d’Elaboradors de Cava, els caps de setmana del 7 al 28 de maig els cellers celebraran l’arribada de la primavera amb un ampli ventall d’activitats creades especialment per a l’ocasió.

Ubicats a llocs privilegiats, els quinze cellers participants a La Primavera del Cava són: Agustí Torelló Mata, Batllori, Codorníu, Covides, Família Jovani – Cava Berdié, Giró del Gorner, Giró Ribot, Joan Segura Pujadas, Juvé & Camps, Masia Torreblanca, Pagès Entrena, Rovellats, Sumarroca, Vilarnau i Vins El Cep.

 

Cadascun d’ells ofereix propostes que inclouen música en directe, tallers de ioga i meditació, sortides per la natura amb bicicletes elèctriques, maridatges de caves amb formatges, nordic walking pels camins rurals, una cursa entre vinyes, dinars de pagès, brunchs a la natura, un taller de cuina italiana, una sortida solidària entre vinyes i moltes altres propostes singulars. Les activitats estan pensades per a tots els públics.

 

Les activitats de La Primavera del Cava tindran lloc a l’aire lliure, amb aforaments reduïts i reserva prèvia. Per a consultar les activitats i comprar entrades: www.laprimaveradelcava.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s