Elyssia de Freixenet, el cava ideal per celebrar Sant Jordi

 Sant Jordi s’ha convertit en un dels dies més especials i esperats de la primavera per la relació amb la literatura i l’amor a través dels llibres i les roses. Per això, Freixenet t’ofereix la seva elegant i renovada gamma de caves Elyssia per sorprendre els teus éssers estimats en un dia tan especial.

L’emblemàtica gamma Elyssia estrena una imatge basada en la modernitat i l’elegància a través d’una ampolla que es caracteritza per la sinuositat i la inconfusible cinta vertical que representa el moviment de les conegudes bombolles del cava. El resultat són dues caves elegants, contemporanis i seductors ideals per assaborir el moment. Elyssia combina la senzillesa amb un toc de luxe per viure qualsevol moment com una celebració extraordinària i per compartir ocasions especials, com Sant Jordi.

Elaborat a partir de les varietats Chardonnay, Macabeu, Parellada i Pinot Noir, Elyssia Gran Cuvée és un cava de color groc palla amb rivets verdosos que es caracteritza per la seva bombolla fina. A més, les seves agradables aromes a flor d’acàcia i mel es distingeixen en un fons elegant de fruites madures com la pinya i el préssec. La seva singularitat fa que tingui una suau i melosa entrada a la boca, donant una agradable, harmònica i llarga acidesa ideal per maridar amb peix blau i blanc, formatges suaus, verdura fresca i sushi.

Per la seva banda, de color rosat intens i de bombolla abundant, Elyssia Pinot Noir és un cava que integra la veritable essencial del Pinot Noir elaborat a partir de la varietat de raïm Pinot Noir. Aquest sofisticat rosat destaca pel seu toc afruitat amb aromes intenses pròpies del gerd madur, groselles i cirera. Saborós i llaminer, destaca per la seva bona presència de sensacions afruitades a la boca, deixant una acidesa refrescant i un final llarg amb sabors de fruites ben madures. Marida a la perfecció amb aperitius, arrossos mediterranis, pasta fresca, embotits i postres de xocolata negra amb maduixes.

PVP* recomanat: 9,99€ (*el preu és potestat exclusiva de la distribució).

Sobre Freixenet:

Freixenet és una empresa familiar fundada el 1914 (amb arrels que daten del 1861) i té la seu a la regió del cava de Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona, Espanya. És el major exportador de vi escumós d’Espanya, així com el major productor mundial de cava i líder de vendes.

Els productes més emblemàtics de Freixenet, Cordon Negro i Carta Nevada, són els vaixells insígnia d’una gamma de vins escumosos que es venen a més de 140 països. Freixenet manté els més alts estàndards de qualitat i ecoinnovació, i s’esforça contínuament per evolucionar de forma sostenible i innovar llançant nous productes com Freixenet ICE, Freixenet Prosecco, Freixenet 0,0% o la Col·lecció de Vins Freixenet, que obren la porta a nous consumidors.

Al cor de Freixenet hi ha la filosofia i la missió de la companyia d’ajudar el món a celebrar els petits i grans moments de la vida.

Per obtenir més informació, visiteu: www.freixenet.es

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s