CALÇOTADA EN CAVA GIRÓ GIRÓ“PATI DE CAL REI” BBQ y CAVA BAR

Aquest passat dissabte, vam estar de calçotada, amb l’Antonio i la Mary que regenten l’espai “PATI DE CAL REI” BBQ i CAVA BAR , del Celler “Jaume Giró i Giró”, un excel·lent lloc per relaxar-se, beure cava i gaudir en companyia, És diví per fer barbacoes amb amics o família, el lloc és bonic i el servei i atenció e l’’Antonio i la Mery, insuperable, un tracte excel·lent i familiar, una parella senzilla i encantadora, ens vam sentir  com a casa, va ser una jornada molt bonica, tranquil·la i fantàstica, aquest tracte s’agraeix ja que no el trobes a molts llocs.

Disposa de dos espais, El pati principal i el Pati-hort i diverses zones. El Pati principal disposa de dues zones, una oberta enjardinada amb diversos i bells arbres i plantes, preparat amb taules i bancs de fusta, acord i les reines del lloc “les barbacoes”. A prop del cava bar, estan posades, amb gràcia, unes petites taules, per poder prendre una copeta de cava o qualsevol altra cosa que et vingui de gust, i una zona coberta, amb estufes, per als més fredolics. A sobre de la mateixa, està la terrassa privada, El Patio-hort, que s’anomena així perquè allà,l’ Antonio i la Mary tenen el seu propi hort ecològic. Hi tenen plantats productes de temporada, com ara els calçots, en aquesta part també hi ha una carpa tancada, preparada amb barbacoa, per si es requereix un menjar més privat i campestre.

Mentrel’ Antonio preparava el foc, per fer els calçots, la cansalada, les botifarres, els xoriços i les carxofes, ufff!! Com ens vam posar, la Mery  fa la salsa per als calçots, que, observàvem, la voluntat i afecte que li posava elaborant la mateixa, mentrestant, ens anava revelant que la salsa de calçots no és la salsa Romesco, encara que certament se li assembla molt, són diferents i porten diferents ingredients, la salsa de calçots es diu “Salvitxada (Salvichada) que és l’autèntica que fan a Valls i la que ens va fer la Mary. Ara ja sabeu que no és Romesco amb què heu de sucar els calçots, mai no es deixa d’aprendre alguna cosa.

El menjar apetitós, i abundant, els calçots, acabats de collir, la nit anterior per Antonio, espectaculars, com es nota la diferència dels comprats, que no saps el temps que porten agafats, als que ens va fer Antonio, saborosos, dolços, fins i tot sense salsa estaven saborosíssims, però era un pecat no mullar-los a la “Salvichada” que la Mary ens va preparar per a l’ocasió, sensacional, esplèndida, tot això ho assaboríem amb un vi negre, en porró, com tradicionalment, i un suculent cava Jaume Giró ELABORACIÓ ARTESANA Reserva Brut Nature

No n’hi ha prou amb això, que, per a postres ens van servir una rica mistela amb què vam marinar amb panses i mandarines, tot, molt molt ric

És un lloc excel·lent per fer una barbacoa, o qualsevol menjar entre amics, té tots els serveis necessaris per passar una vetllada inoblidable, un entorn tranquil i acollidor amb un tracte familiar, que és molt d’agrair quan vas a un lloc a passar-t’ho bé i relaxar-te. De debò,  és una meravella, l’entono el tracte, ens vam quedar  encantats, li posem un 10 sense cap  dubte!!!!.  Des d’aquí Felicitem l’Antonio i la Mary i els agraïm per tota l’atenció que ens van prestar.

Una manera de fer barbacoa de luxe, només t’has d’emportar el menjar, per  tan sols  12,50 € /adult, inclou una ampolla de vi o cava per persona, taula, bancs llenya i graella, a més, en aquesta època de calçots, fins i tot pots encarregar-los i te’ls menjaràs acabats de collir de l’hort, just abans del vostre menjar, que més podeu demanar? servei de càtering pel vostre grup, perquè no voleu cuinar? doncs també ho fan, prèvia reserva, és clar, reservar l’espai per a tot el dia o a la nit si vols fer una festa, tot és possible, només t’has de posar en contacte amb la Mary ol’ Antonio, parlar amb ells i reservar. Així de fàcil.

Que esteu esperant, a més, després de la barbacoa pots demanar el teu cafè, acabat de fer, un cafè, cafè, o una copeta més, se us farà curt el dia, si vas una vegada, repeteixes, us ho assegurem. Ja trigueu de gaudir del moment d’una barbacoa de luxe. Comoditat, entorn, i si aneu amb nens aquests gaudiran mentre vosaltres ho passeu d’allò més bé i sense preocupacions.

Contacte per reserves :    marymeengl@gmail.com

Teléfono 674 26 21 83

Persona de contacto : Mary

FANTÀSTIC , MOLT MOLT RECOMANABLE !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s