Èxit de participació i 1.400 racions venudes a la Festa del Xató de Vilafranca

Diumenge passat es va celebrar la 24a edició de la Festa del Xató a Vilafranca del Penedès, on hi han participat tal i com és tradició les cinc ciutats de la Ruta del Xató (Calafell, El Vendrell, Sitges, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès) i, on s’han venut més de 1.400 racions, que els visitants han degustat en la mateixa festa o han pres per degustar a casa.

Un matí ple d’activitats enogastronòmiques

Durant tot el matí, un munt d’activitats pensades per a tots els públics es van anar desenvolupant a les instal·lacions de Cal Figarot que els Castellers de Vilafranca van cedir per a la celebració d’aquesta festa, a causa de la previsió de pluja que anunciaven les diverses agències meteorològiques.

El Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i amb col·laboració del Gremi Comarcal d’Hosteleria i Turisme de l’Alt Penedès van organitzar els tallers per aprendre a fer xató en els que hi van participar 80 infants d’entre 5 a 12 anys, ocupant el 100% de les places disponibles. També el tast-maridatge de vins de la DO Penedès amb el xató de Vilafranca, a càrrec del Xavier Vila, de l’Acadèmia Tastavins, va exhaurir ràpidament les seves 35 places.

Image

Des de les onze del matí i fins a les dues del migdia, també es va dur a terme un taller on més de 150 infants van pintar la seva pròpia bossa de roba amb les mascotes de la Festa de Xató i, a més a més, repartides en el bonic jardí de Cal Figarot, es podien trobar una vintena de propostes diferents per fer malabars i equilibris, entre grans i petits i amb un gran èxit de participació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s