ELS VINS DE LA DO TERRA ALTA TORNEN A MARIDARLES JORNADES DEL CORDER DE LA COMARCA

Les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta tornen als restaurants després de dos anys sense celebrar-se a conseqüència de la crisi sanitària. I ho fan, un any més, acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Terra Alta.  

A partir del pròxim 11 de març i fins al 15 d’abril, quinze restaurants i allotjaments de la comarca se sumaran a aquesta XI edició de les jornades per oferir el millor de la gastronomia terra altina i de la comarca a tots aquells que vulguin apropar-se.  

Els restaurants participants elaboraran una sèrie de menús degustació especials per a l’ocasió i amb la carn de corderun dels productes gastronòmics més emblemàtics de la Terra Alta, com a protagonista. Corder al forn, a baixa temperatura, guisat o a la brasa seran només algunes de les moltes propostes que els comensals podran gaudir i maridar amb els vins de la DO Terra Alta.  

Enguany, a més, se sumen també alguns d’allotjaments turístics per tal d’incentivar estades més llargues a la comarca i que els visitants puguin gaudir d’altres activitats com aquelles que ofereix, per exemple, la Ruta del Vi de la DO Terra Alta.  

Els restaurants i establiments d’allotjament es troben repartits per tota la comarca i són: Hotel Capçades, Hotel Miralles, Hort de Fortunyo, Restaurant Sibarites, Restaurant Bistrot, Nou Moderno, Restaurant Can Joan, Restaurant Angel, Hotel Piqué, Hotel-Restaurant Can Josep, Casa Barceló, Vilar Rual, Miravall, Hostal de l’Anton i El Molí de Bot.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s