Segura Viudas, el regal perfecte per al Dia del Pare

La Heredad Segura Viudas compta amb una tradició vitivinícola de més de 800 anys d’història i amb un respecte profund per les arrels. Segura Viudas t’ofereix els seus excel·lents caves Segura Viudas Reserva Heretat, Segura Viudas Brut Reserva i Segura Viudas Brut Rosé per celebrar el Dia del Pare.

Aquests emblemàtics i elegants caves neixen d’una tradició mil·lenària i s’elaboren amb un respecte absolut per les arrels, la biodiversitat i la sostenibilitat. És per això que són el regal perfecte pels amants del vi i l’acompanyant ideal per gaudir de la gastronomia mediterrània.  

Elegant i versàtil, Segura Viudas Reserva Heredad és el cava de més alta gamma de Segura Viudas que neix dels millors vins de cada collita. Elaborat amb llevats prèviament seleccionats que aporten estructura, suavitat i que barreja les aromes més complexes de la natura, el Reserva Heredad es caracteritza per la bombolla elegant i persistent i el sabor afruitat i saborós degut a la presència d’aromes a fruits secs, mel i flors que combina amb tota mena de gastronomia. Preu: 24,50 €

Caracteritzat per la seva frescor, complexitat i sabor afruitat, Segura Viudas Brut Reserva és un cava elegant i equilibrat elaborat a partir de les tres varietats de raïm Xarel·lo, Parellada i Macabeu, amb un important domini de l’última. El Brut Reserva de Segura Viudas és un cava amb una bombolla elegant i persistent que destaca per les aromes afruitades, blanques, tropicals i cítriques, a més d’incloure moderades notes florals. El seu cupatge procedeix de 10 vins diferents que desprenen un sabor exquisit i complex amb bona acidesa i gust de llima i pinya. Segura Viudas Brut Reserva és ideal per delectar els pares i altres éssers estimats en moments especials. Preu: 8,50 €

Segura Viudas Brut Rosé és el perfecte exemple de com deu ser un cava rosat. Amb una intensa aroma de fruita que envolta tant l’olfacte com el paladar, és un cava viu i fi que busca l’equilibri entre la fruita i la criança. Aquest rosat combina ja que barreja les varietats de raïm negre Trepat, que aporta la frescor de la fruita, l’aroma i la finor; Pinot Noir, que li aporta el toc picant i la intensitat aromàtica; i Garnatxa, que potencia el sabor. L’elaboració d’aquest cava segueix la tècnica de la maceració per aconseguir l’elegant color rosat i extreure totes les delicades aromes del raïm. Segura Vídues Brut Rosé és el cava perfecte per regalar pel Dia del Pare. Preu: 8,50 €

Sobre Segura Viudas

En un singular enclavament de la zona nord del Penedès hi ha el celler Segura Viudas, una masia fortificada amb gairebé 1.000 anys d’història i vinculada des del segle XII a la viticultura. Segura Viudas desenvolupa tota la seva activitat amb un profund respecte per les arrels, com mostra el seu compromís amb les varietats de raïm autòctones del territori, amb l’equilibri mediambiental i amb la qualitat, unint tradició i modernitat. Fruit del seu compromís amb la sostenibilitat, Segura Viudas ha aconseguit la certificació CCPAE (que la qualifica com a celler ecològic), la certificació Wineries for Climate Protection i el segell Biosphere de Turisme Sostenible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s