Rosa Cusiné 2016

Celler Parés Baltà. Garnatxa negra (100%).

Un cava de garnatxa negra no és fàcil de trobar. Aquest duu el nom de Rosa Cusiné, que ha mort enguany als 101 anys, i que formava part de la primera generació de la família Cusiné, que des del 1978 està a càrrec del celler.

Amb aquest rosat, Parés Baltà vol mostrar el potencial de la garnatxa també per a les bombolles i pot agradar a qui defuig dels escumosos que embafen. A taula es mostra versàtil: pot anar bé amb un formatge -un de cabra o un de pasta tova, com un brie-, amb uns canelons amb salsa de ceps o amb porcions de xocolata amb llet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s