Freixenet aconsegueix un repte històric amb la venda de 100 milions d’ampolles el 2021

 El passat 15 de desembre, Freixenet va superar la xifra de 100 milions d’ampolles venudes en un any a nivell mundial per primera vegada a la història

Freixenet Cordón Negro, millor cava del món i millor escumós d’Espanya segons The Champagne & Sparkling Wine World Championships

@femmaridatge

Freixenet, la marca líder mundial de cava, ha aconseguit un rècord històric amb la venda de 100 milions d’ampolles a nivell internacional el 2021, i preveu assolir la venda de 105 milions d’ampolles abans de finalitzar l’any.

@femmaridatge

Es tracta de la primera vegada a la història que la marca supera els 100 milions d’ampolles venudes en un any. En aquest sentit, la feina d’internacionalització que ha fet la companyia durant més de 70 anys ha estat una de les raons principals que expliquen que Freixenet hagi incrementat les vendes en un 5% durant 2021.

@femmaridatge

L’exportació d’ampolles Freixenet es materialitza al 80% de les vendes de la companyia a nivell global. A més, Freixenet preveu superar el 85% el proper any com a conseqüència de l’aliança que es va iniciar el 2018.

@femmaridatge

En aquest sentit, els principals mercats internacionals per a la companyia són Alemanya, el Regne Unit, els Estats Units, França i el Japó. Aquest èxit internacional demostra com l’aliança Henkell-Freixenet, líder mundial dels vins escumosos, ha sabut aprofitar les sinergies de les dues companyies, i té com a objectiu vendre 1 de cada 10 ampolles de vi escumós en el món en els pròxims anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s