Rovellats Cava Bar Aperitius Musicals

@femmaridatge

Relaxa’t, assaboreix i gaudeix d’una copa de cava als nostres jardins és el lema de l’esdeveniment al magnífic espai que disposa Rovellats tots els dissabtes i diumenges de 12:30 a 14:30 perquè gaudeixis d’un bon cava o vi i de bona música a càrrec del DJ Jhon Jacobsen

@femmaridatge

Aquest passat Dissabte Fem Maridatge va poder gaudir d’aquesta magnífica combinació de Cava&Música degustant el seu meravellós Cava Reserva Imperial Rose Brut

Presenta un pàl·lid i delicat color rosat. Té una bombolla petita i persistent amb un rosari fi, de despreniment vertical i corona molt bona. Intens i net aroma de criança sobre pòsits i fons de fruita, que recorden els fruits del bosc, amb gran complexitat d’aroma. Llaminer, harmònic, complex i elegant, resultant molt atractiu i d’àmplia via retronasal.

Maridatge: Acompanya bé entrants com el meló amb pernil i entremesos. També embotits grassos amb pa amb tomàquet, bacallà amb samfaina o magret d’ànec amb confitura de nabius. Indicat també com a aperitiu i amb algunes postres de xocolata negra amarga.

@femmaridatge

El matÍ va ser meravellós i el Cava Bar s’omplí d’amics, parelles i famílies a banda de gaudir de l’entorn i de la sessió del DJ Jhon acord amb el moment Al cava bar podreu tastar tots els caves i vins Rovellats a copes o per ampolla acompanyant-los amb una selecció de petits aperitius. Pels més joves tenem refrescos.

@femmaridatge

Si et ve de gust compartir una bona estona amb una copa de cava o vi amb la teva parella, la teva família,  amics/gues , als jardins del Celler Rovellats ,no ho dubtis la propera primavera i vés a gaudir dels Aperitius Musicals a Rovellats!
El cava bar de Rovellats està obert els mesos de primavera i tardor ( quan se’n va la calor!) els dissabtes i diumenges de 12.30h a 14:30h ( sempre que el temps ho permeti).

@femmaridatge

Reserva la teva taula al telèfon: 699428443 o per email: enoturisme@cavarovellats.com Telf: 699428443- enoturisme@cavarovellats.comhttp://www.cavarovellats.com Winery Cava Rovellats, Carretera de la Bleda, 08731 Sant Martí Sarroca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s