Es presenta la primera Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges

Se celebraran 12 sopars en els principals restaurants de Sitges, on es degustaran vins de 27 cellers de la DO Penedès


Amb l’objectiu de recolzar al sector de la restauració, especialment després d’haver passat una temporada complicada a causa de la pandèmia de la covid-19, i a la vegada donar un impuls i visibilitat als vins Penedès al Garraf, la Denominació d’Origen Penedès presenta la primera edició de la Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges. Del 23 d’octubre al 3 de desembre de 2021, 12 restaurants de referència de Sitges acolliran sopars d’alt nivell gastronòmic maridats amb una selecció de vins DO Penedès de 27 cellers diferents. Una de les singularitats d’aquests sopars, és que els assistents coneixeran de primera mà la personalitat i característiques de cadascun dels vins que tastaran, ja que seran els mateixos elaboradors els que conduiran el tast de cada vi.

DO Penedès + Sitges
Una de les premisses que ha volgut destacar la DO Penedès amb aquesta iniciativa és la de potenciar la riquesa gastronòmica i vinícola del Penedès i el Garraf. Sota el lema “La DO Penedès també és Garraf”, la denominació d’origen vol acostar al públic final el fet de que els vins Penedès també neixen al Garraf.

Uns vins d’alt nivell que mariden a la perfecció amb l’excel·lència de l’oferta gastronòmica de Sitges, representada per els 12 restaurants que faran d’anfitrions de la ruta. Els restaurants on se celebraran els sopars seran: el restaurant Acqua de l’hotel Sunway Playa Golf (23/10), el Beso Sitges de l’hotel ME Terramar (29/10), el Picnic (5/11), el Esmarris de l’hotel Dolce Sitges (6/11), el restaurant de l’hotel Casa Vilella (11/11), La Nansa (12/11), La Salseta (18/11), el Vivero Beach Club (19/11), el Costa Dorada (25/11), el Gutiziak (26/11), el Factor Vi (2/12) i El Castell (3/12).

En cada sopar es degustaran 5 vins Penedès de 5 cellers diferents. Al llarg de la Ruta hi participaran 27 cellers: Llopart, Joan Segura Pujadas, Aymar, Torre del Veguer, Vins el Cep, Oliver viticultors, Bodegues Ca N’estella, Can Feixes, Albet i noya, Sumarroca, Finca Viladellops, Cellers Avgvstvs Forvm, Mas Bertran, Parés Baltà, Nadal, Celler Credo, Naveran, Puig Batet, Celler Hospital de Sitges, Torelló, Loxarel, U Més U, Covides, Família Torres, Jean Leon, Capità Vidal i AT Roca.


Per poder assistir als sopars de la Primera Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges, cal contactar directament amb els restaurants i fer una reserva prèvia. El preu dels sopars oscil·len entre els 45 i els 55€. Tota la informació de l’esdeveniment es pot trobar a les xarxes socials de la DO Penedès i a la seva web www.dopenedes.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s