Segura Viudas presenta Brut Rosé, la seva aposta pel cava rosat d’alta gamma

Segura Viudas ha  llançat al mercat el cava rosat Segura Viudas Brut Rosé, amb el qual la companyia reafirma la seva aposta pels caves premium. Així mateix, el celler ha culminat el canvi d’imatge de la seva gamma de caves, impulsat el passat novembre per estrenar la seva nova etapa.

El llançament de Brut Rosé per part de Segura Viudas respon a la voluntat d’oferir tot allò que ha de ser un cava rosat de la màxima qualitat i a la creixent demanda dels consumidors per aquest tipus d’escumosos. El nou cava rosat de Segura Viudas està elaborat seguint el sistema tradicional de maceració en fred amb les pells del raïm per obtenir el color viu d’aquest rosat i que el most s’impregni de l’aroma del raïm. La primera i segona fermentació es realitza amb els llevats seleccionats del celler que aporten identitat pròpia. Finalment, la criança d’un mínim de 12 mesos en contacte amb les seves mares li dóna a aquest cava l’equilibri perfecte entre aromes a fruita, finor i complexitat.

A través d’un cupatge de les varietats de raïm negre Trepat, Garnatxa i Pinot Noir, el cava Brut Rosé destaca per la seva frescor i els seus aromes afruitats, que recorden al gerd, la grosella i la magrana. El toc llaminer i el punt just de dolçor que conté fan del nou cava de Segura Viudas un rosat molt versàtil, ideal per gaudir d’una copa a qualsevol hora o acompanyar aperitius i menjars a l’aire lliure. Canapès, arrossos mariners o peixos blaus a la graella creen maridatges molt especials amb aquest suculent cava rosat.  

L’arribada del cava Brut Rosé ve acompanyada de la culminació del canvi d’imatge de Segura Viudas. En aquest sentit, tota la gamma de caves Segura Viudas, formada per Brut Reserva, Lavit, Gran Reserva i Torre Galimany, han adoptat una estètica més sofisticada, moderna i minimalista, tot mantenint la tradició del celler donant protagonisme a l’emblemàtic escut de l’Heretat. El nou disseny s’apropa a la presentació del cava més icònic del celler, Reserva Heretat, que manté la seva essència.

Sota el concepte Respecte per les arrels, Segura Viudas va iniciar una nova etapa el passat novembre marcada per l’aposta pels caves d’alta gamma i per un canvi d’imatge que ara es completa en tots els seus caves. Els nous dissenys combinen tradició i modernitat, amb un caràcter inconformista i creatiu que vol posar en valor la història del celler i l’excepcional qualitat de les vinyes amb les quals s’elaboren els seus vins i caves.

Segura Viudas desenvolupa tota la seva activitat amb un profund respecte per les seves arrels, tal i com mostra el seu compromís amb les varietats de raïm autòctones del territori, amb l’equilibri mediambiental i amb la qualitat, tot unint tradició i modernitat. Fruit del seu compromís amb la sostenibilitat, Segura Viudas ha aconseguit la certificació CCPAE (que la qualifica com celler ecològic), la certificació Wineries for Climate Protection i el segell Biosphere de Turisme Sostenible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s