Grup Freixenet aposta pel talent intern amb Cristina Garcia Brunet i Jordi Bonmatí

Grup Freixenet ha nomenat Cristina Garcia Brunet Directora del Departament de Recursos Humans i Jordi Bonmatí Director de Supply Chain. Tots dos moviments s’emmarquen en l’estratègia de la companyia per reforçar la seva posició com a empresa líder i referent del sector.

Cristina Garcia Brunet assumeix el càrrec de Directora de RRHH addicionalment a les seves funcions actuals com a HR Organizational & Change Manager de la companyia. Garcia Brunet tindrà com a principals reptes liderar des de RRHH estratègies organitzatives que acompanyin el negoci a assolir els seus objectius, així com impulsar programes i accions que fomentin una cultura orientada a la formació i el desenvolupament per retenir i captar el millor talent.

Graduada en Psicologia i ADE per la Universitat de Campbell (EUA), màster en RRHH i Co-Active Coach (CPCC), Cristina Garcia Brunet pren possessió del càrrec després de nou anys a Grup Freixenet. Durant aquest període de temps, Garcia Brunet ha destacat per la seva contribució als processos de recerca i atracció de talent, programes de formació i desenvolupament de la companyia, creació d’una plataforma de formació online i la seva facilitació en projectes de gestió de canvi.

Garcia Brunet agafa el relleu de Francisco Herrero, que ha format part de la Direcció del Departament de RRHH de la companyia durant 15 anys. Herrero ha contribuït de forma exponencial a la transformació i el canvi organitzatiu de Grup Freixenet. Així, Herrero posa fi a una llarga carrera professional de més de 40 anys dedicada als Recursos Humans, havent liderat Departaments de RRHH de conegudes multinacionals.

Així mateix, Grup Freixenet ha dut a terme la reorganització de l’àrea de Supply Chain Management (SCM) amb l’objectiu de seguir amb la millora contínua i sostenible en totes les operacions. En aquest sentit, el segment de SCM es subdivideix en dues noves estructures: l’àrea d’Operacions i l’àrea de Supply Chain.

En el marc d’aquest procés, Jordi Bonmatí, que actualment ocupa la posició de Project & Business Development Manager de Grup Freixenet, passa a liderar la nova àrea com a Director de Supply Chain. Bonmatí és enginyer agrònom i  també ha cursat un MBA per l’escola de negocis ESADE. Després de més de 13 anys a la companyia, on ha exercit com a Director General de Caves Hill i Director General de Freixenet Mèxic, entre d’altres càrrecs, Jordi Bonmatí dirigirà la nova àrea de Supply Chain que integra totes les activitats i departaments relacionats amb proveïdors i clients.

Per la seva part, Josep Palau, membre del Comitè Executiu de Grup Freixenet a Espanya, liderarà l’àrea operativa com a Director d’Operacions. Aquesta nova estructura integra totes les activitats i departaments directament vinculats al procés productiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s