Cuscó Berga una experiència ecològica i artesana en el Massís de Garraf

En aquesta ocasió us proposem que visqueu la màgia de l’enoturisme a “CUSCO BERGA” a Les Gunyoles, d’Avinyonet (Barcelona) al majestuos Penedès, nosaltres vam tenir el plaer de realitzar, aquest diumenge, la visita i tast, completament diferent, primer per les meravellosa situació de l’lloc,

en el que el celler construït sobre roca calcària natural de l’Massís de Garraf, per la qual cosa ia causa d’això és l’únic celler que no està envoltat de vinyes, i sobre del celler un balcó privilegiat, on pots gaudir de el paisatge, l’espectacular vista de Parc Natural de l’Massís de Garraf, panoràmica impressionant i en l’horitzó un mirador de 360º, on pots desplaçar-te a l’acabar

l’excel·lent experiència i allà veure des de les Muntanyes de Montserrat a la mar Mediterrània de Garraf i així completar l’experiència amb el delit d’aquesta perspectiva

El nostre guia el Lluís Cuscó, sommelier, i un dels tres germans que formen CUSCÓ BERGA, un home senzill, encantador i molt amable, que abans de la visita ens va sorprendre amb un tast de cava de CUSCÓ BERGA ROSÉ BRUT,

marinat amb préssec d’Ordal, també de collita pròpia, aquest préssec és un producte de qualitat aromàtica i gustativa, que a l’ésser un producte de secà li atorguen una aroma i un sabor molt preuat i a trossets impregnat de l’Rosé Brut, de CUSCO BERGA va resultar ser una combinacióextraordinària, i aquesta experiència et l’ofereixen a CUSCO BERGA, heu de provar-la

i experimentar noves sensacions. una cosa tan senzilla com un préssec barrejat amb un CUSCÓ BERGA Rosé Brut, resulti tan deliciós i gratificant a al paladar.

Seguim amb la visita a la qual el Lluís , ens va explicar amb molts detalls i anècdotes la història des dels seus inicis fins a l’actualitat, visitant el celler en la qual vam poder observar les seves grans roques, i en aquest entorn ens va instruir amb un bonic i il·lustratiu vídeo, en el qual es plasma i transmet la passió pel món de l’vi i cava, que ens va encantar i va captivar, a tots els que estàvem allà.

Posteriorment vam començar un nou tast de vins i cava amb maridatge, amb els seus immillorable vins degustant VI BLANC NATURAL XAREL.LO “COVA GRAN” VI ROSAT NATURAL Melot, “COVA GRAN” SELECCIÓ COUPAGE MERLOT / TEMPARILLO “SOTA ARREL” i CAVA BRUT NATURE RESERVA PREMIUM,

aprenent nocions bàsiques, mentre assaboriam aquests exquisits CUSCÓ BERGA, que pots comprar allà mateix, perquè no els trobaràs a grans superfícies i un cop els provis, voldràs repetir.

Excel·lent i enriquidora experiència, una experiència molt, molt recomanable, experiencial i creativa, i en un entorn únic que ens permet gaudir amb els cinc sentits ATREVEIX-TE A SENTIR, COMENÇA JA !!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s