CAN BATLLE “PICNIC ENTRE VINYES”

@Carlos Ferriz

En aquesta ocasió, femmaridatge, hem tingut el privilegi de viure l’enoturisme d’una altra manera diferent, des d’una altra perspectiva, visita i sopar a les vinyes, a la posta de sol, l’experiència “Picnic Entre Vinyes” un encant, especial, espectacular !!!!

@Carlos Ferriz

això ho vam poder realitzar gràcies a “CAN BATLLE” a Avinyonet de Penedès, que dirigeixen la Helema i el Ignasi, una parella molt agradable, i encantadora, que et contagien itransmeten el seu entusiasme, per tot el que han forjat i viuen, dia a dia, en les seves vinyes i experiències,

@Carlos Ferriz

Acompanyats pel Ignasi, vam començar la visita a les vinyes, la qual va ser molt grata i agradable, ja que la seva explicació i descripció de les vinyes, la fa d’una manera senzilla i amena, cosa que vam agrair, però el més atractiu idestacat de aquesta visita és que, en algunes de les vinyes, com la de Garnatxa, Merlot Xarel-lo,

@Carlos Ferriz

al cor de cadascuna d’elles, vam anar tastant el seu vi, un tast curios, ideal i en situ, molt a dent, mentre contemples les Muntanyes de Montserrat i el “JacimentIber de la Font de la Canya” que es considera el bressol de la vitivinicultura al Penedèsdes de finals de segle VII aC (625-600 a.C.). Els centenars de llavors carbonitzades imineralitzades recuperats en les recents excavacions arqueològiqu es, representen elconjunt més important i més antic documentat a dia d’avui a Catalunya.

Per acabar i al’capvespre, sense moure’ns de les vinyes, enmig d’un lloc immillorable, en les vinyes de Merlot, ens espera una taula immillorablement muntada, on es nota la passió i afecte que ha posat la Elena a preparar-la, condicionada a el entorn i on no falten els productesf de la terra, així com un vi que tu mateix tries dels que vas provant mentre fas la visita i que et serà difícil escollir doncs tots són exquisits, entre ceps, llumetes i la posta de sol al’horitzó, és un plaer i delit que no et pots perdre i que no oblidaràs.

I què dir de la seva experiència “Nit de Glamping entre Vinyes” una nit d’acampada on no has deportar res, la seva tenda de campanya, “Xarel-lo” per a 5 persones, no li falta detall, és la combinació de acampar a l’aire lliure, però amb totes les comoditats i aquesta mateixa setmana han incorporat una petita, la “MERLOT” idònia per a parelles, aquesta, situada en un paratge bucòlic, i plaent envoltada de naturalesa, tranquil·la i romàntica. Així que, si t’agrada estar en contacte amb la natura, però no et fa gràcia això de dormir a l’ras amb sac i estoreta,

El Glamping de CAN BATLLE “, és el que estàs buscant, no esperis més, gaudeix del que et agrada o prova-ho i a el mateix temps pots combinar-lo amb l’experiència “Picnic Entre Vinyes ” gaudir, assaborir la natura diferent i amb comoditat sigues original viu o regala una experiència inoblidable a CAN BATLLE,

@Carlos Ferriz

Als que us agrada el caravaning, també hi ha lloc per la vosaltres i la vostra autocaravana o caravana, a CAN BATLLE, podeu fer el que més us agrada viatjar i acampar i ajuntar-ho amb visita “Entre Vinyes” us encantarà l’experiència, us animem a realitzar-la, els que l’han realitzat han tornat sols o amb amics,

@Carlos Ferriz

No espereu més, ideal viure l’experiència sense moure-us de la vostra casa, la caravana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s