Amaia Romero éxit absolut al Ressons Penedés 2023

Ressons Penedès 2023 El festival Ressons Penedès by Cruïlla ha tancat la seva primera edició congregant a més de 13.000 espectadors durant els dies 28, 29 i 30 d’abril en 29 espectacles celebrats en els cellers, caves i indrets únics de l’Alt Penedès

Ressons Penedès neix amb la intenció de fusionar els grans protagonistes del territori: el vi i el cava amb la música, en un esdeveniment únic. Un festival que ha reunit grans artistes del panorama musical, comptant amb 21 escenaris i 32 actuacions confirmades

Amaia va actuar amb gran èxit el diumenge 30 d’abril a les 20.30 h. a l’Espai Elyssa de Freixenet amb un magnífic escenari i on al voltant el públic va poder degustar tants els Caves Elyssia, com els vins mediterranis de la casa Freixenet, acompanyats de diferents ofertes gastronomies que es van distribuir al voltant del magnífic espai Elyssia Freixenet

Amaia presentava al Ressons “Quan no sé qui sóc”, en una hora llarga en què el públic li va rendir pleitesia com poques vegades s’ha vist . Va aparèixer dirigint-se directa al seu piano, amb què es va mimetitzar i va començar a construir la seva benvinguda al xou, acompanyada a l’escenari per Paula Vegas, Aleix Bou, Amaia Miranda i Miquel Sospreda

Transitant amb valentia i decisió per “Digues-ho sense parlar”, “Vull però no”, “La trobada”, “Jo invito”, “Pessimista”, “La Persona”, “La vida impossible ” (“de les meves favorites del nou disc ”), es va endinsar també a fer esclatar “El llampec”, però també van tronar “Nou estiu”, “Quedarà a la nostra ment”, “Vull que vinguis” i “Ningú podria fer-ho”. Sense por de l’experimentació, es va lluir amb una personal versió del “Febre” de Bad Gyal a piano. Armada amb la seva guitarra i loop mitjançant, va tornar al germen i va subratllar com era d’especial “Un nou lloc”, abans de comptar amb la complicitat d’Amaia Miranda per endinsar-se en la seva tan deliciosa “Yamaguchi”, a qui enriqueix encara més si és possible en directe.

El paisatge evocador de l’escenografia i els jocs de color inesgotables van ser la proposta idònia perquè fes ressonar el “Sants que jo et pinti” de Los Planetas, on va demostrar amb escreix que sap esglaiar com ningú fent seu allò aliè.
Després de mostrar-se agraïda a la seva banda ia l’equip humà i tècnic, es va acomiadar de l’auditori sevillà dret amb La cançó que no vull cantar-te, tema que prèviament havia tocat al piano d’una forma íntima i poderosa, fent-la conviure al final amb l’Ave María” de Bisbal, reafirmant que domina els autorets que s’imposa. Reptes que li permeten continuar regnant.

Gran èxit a la primera edició del Ressons Penedès 2023 al que se li augura que gaudirem de més edicions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s