Èxit rotund en la 5a edició de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès”

La 5a edició de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” ha deixat molt satisfets als organitzadors de l’esdeveniment, el restaurant vilafranquí El Gat Blau amb la col·laboració de la DO Penedès. El passat dissabte 12 de novembre, el Claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès acollia una vegada més aquest acte vinícola que ja es un dels fixes en el calendari del Penedès. L’èxit d’assistents s’ha demostrat amb les xifres, que s’igualen a les que registrava l’esdeveniment abans de la pandèmia. El públic ha valorat molt positivament l’espectacle de dansa a càrrec de +GimDans i els vins que s’hi han tastat –prova d’això és que molts cellers van exhaurir algunes de les referències amb les que participaven, així com les propostes gastronòmiques de El Gat Blau. En aquesta edició de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” hi han participat 11 cellers i amb 20 vins negres Penedès.

Gran interès del públic assistent pels vins negres Penedès
Una de les singularitats de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” és que son els propis elaboradors els que serveixen i donen a conèixer els vins als assistents. “El fet que moltes de les referències s’acabessin, demostra la bona qualitat dels vins presents a l’acte i l’interès del públic a descobrir-los” afirma Olga Guasch, propietària del restaurant El Gat Blau.


En la seva cinquena edició, a l’Espectacle hi han participarat 11 cellers de la DO Penedès: Albet i Noya, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Celler Parató, Família Torres, Jean Leon, Mas Rodó, Mastinell, MontRubí, Oriol Rossell i U Més U. Els vins que s’han acompanyat amb propostes gastronòmiques creades especialment pel El Gat Blau on hi ha destacat els productes de proximitat i la plats propis de la cuina penedesenca i catalana.  

Dansa i sessió DJ per arrodonir la vetllada
Els assistents també han gaudit d’un espectacle de dansa a càrrec de les ballarines de +GimDans, Sandra Ferré i Alba Tort, que han interpretat una coreografia especialment creada per aquest acte. L’objectiu de l’espectacle ha estat fer reflexionar als assistents sobre el paper de la humanitat en el planeta i com la malmet. L’esdeveniment també ha comptat amb l’ambientació musical de la DJ Marian.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s