Una vintena de cellers elaboradors de cava faran Jornada de Portes Obertes el proper 12 d’octubre

Aquest 2022, els cellers elaboradors de Cava han decidit organitzar, un any més, la popular Jornada de Portes Obertes als Cellers que se celebra anualment per la festivitat del 12 d’octubre i que fa més de 30 anys que organitza la Confraria del Cava.

Els cellers que enguany estaran oberts seran: Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Bodegues Sumarroca, Canals & Munné, Carol Vallès, Cava Guilera, Caves Blancher, Caves Vilarnau, Celler Carles Andreu, Celler Vell Cava, Codorníu, El Mas Ferrer, Finca Batllori, Gatell Estate Wines, Giró Ribot, Juvé & Camps, Mascaró, Molí Parellada, Pagès Entrena, Rimarts i Vins el Cep.

Com ja va passar l’any passat, els cellers que obriran les seves portes ho faran amb reserva prèvia per gestionar els aforaments. Les persones interessades en visitar-los hauran de contactar el celler prèviament per reservar les places, via mail o telèfon. Només quan la plaça estigui confirmada, es podrà visitar el celler.

Alguns d’aquests cellers oferiran visites gratuïtes i, d’altres, visites de pagament, la recaptació de les quals anirà destinada, en alguns casos, a causes socials. Les visites consistiran, en la seva majoria, en una visita als cellers, una visita a les vinyes que rodegen els cellers i una degustació d’un o diversos caves.

Per consultar el llistat de cellers que obriran les seves portes i contactar-los, podeu accedir a:

www.aecava.com/portesobertes

www.confrariacava.com/events/portesobertes  

 

Cellers AMB reserva prèvia, visita gratuïta:

Cellers AMB reserva prèvia, visita amb cost:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s