Juvé & Camps. Tast de varietats i Caves ecològics La Verema del Cava

Diumenge, amb moltes ganes, seguim amb les activitats de “LA VEREMA DEL CAVA” al mes de Setembre i aquesta vegada és a les caves «Juvé & Camps», on l’experiència era «Tast de varietats i Caves ecològics» , la visita va ser al celler d’Espiells, aquest celler està ubicat al cor de la seva finca principal, unes 200 hectàrees de vinyer en un espai d’un valor paisatgístic i agrícola de primer ordre, un entorn ampli i modern.

Ens van rebre el Miquel i la Sandra, que van ser els nostres guies, que van fer que la nostra visita fos amena i agradable, ja que les seves explicacions i desenvolupament, ho feien amb una professionalitat i passió, que se’ls notava, des que va començar la visita fins al final tot van ser atencions, i ens van transmetre t la passió per la cultura del món del cava

Comencem endinsant-nos és una vinya, que li diuen el seu jardí de varietats, una vinya on vam poder veure,I comparar les diferents varietats , així com tastar raïms, però abans, vam tenir el privilegi de realitzar una petita verema, ja que, ens van donar unes tisores de poda i un cistell i cadascun de nosaltres anava tallant raïms, que, després serien els que cataríem i Sandra, s’encarregaria de explicar-nos la varietat i propietat de cadascuna.

Després de passar una mica de calor al jardí de les varietats, encara que va valer la pena, vam anar a visitar el celler, on ja més fresquets, vam contemplar el gran celler, modernista, impecable en tots els sentits., un celler preciosa, perfectament cuidada al mínim detall. Vam anar veient des del principi, tot el procés dels raïms un cop recollits, des dels tancs d’acer, fins a la sala de bótes de roure francès, passant per totes les instal·lacions, que semblen un laberint de racons i passadissos que hi ha a la mateixa. , és digna de de veure i contemplar-la

Sortim fora, per entrar en una meravellosa sala de tasts, on, estaven disposades unes taules amb productes de proximitat, com formatge, pernil, bull blanc, amb pa i tomàquet

tot això acompanyat sempre amb els excel·lents caves de gran nivell i qualitat Juvé & Camps, que va ser amb el primer que vam començar per

Essential CAVA RESERVA BRUT
24 mesos de mitjana
amb el seu pòsit
Cava elaborat amb la varietat xarel·lo de les nostres vinyes d’Espiells i Can Rius


Seguir amb el….

Milesimé CAVA RESERVA BRUT
24 mesos de mitjana de criança
amb el seu pòsit
Cava reserva brut elaborat només en les millors anyades a partir del most flor del raïm de la varietat chardonnay que creix a les vinyes de Can Rius, dins de la finca d’Espiells

per finalitzar aquest formidable tast amb el cava

Blanc de Noirs CAVA RESERVA BRUT
25 mesos de mitjana de criança
amb el seu pòsit,Aquest cava s’elabora amb la varietat pinot noir cultivada a Espiells. Presenta un bonic color daurat i amb lleugers matisos rogencs

Una forma extraordinària de finalitzar “La Verema del Cava” organitzada a les magnífiques instal·lacions de Juvé Camps a Espiells ,on tots els assistents van brindar ,per la magnífica acollida i fer-nos passar un dia inoblidable

JUVÉ & CAMPS

Sant Venat, 1
08770 Sant Sadurní d’Anoia
Barcelona

CONTACTAR

T +34 938 911 000
juveycamps@juveycamps.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s