34 EXPOSITORS PARTICIPEN ENGUANY A TEMPS DE VI

Temps de Vi celebra la seva onzena edició aquest cap de setmana, i ho fa tornant a la Rambla Principal de Vilanova, on els assistents podran gaudir enguany de les propostes vinícoles i gastronòmiques de 34 expositorsAlsina&Sardà, AT Roca, Avgvstvs Forvum, Bolet Organic Wines, Bouquet d’Alella, Can Ràfols dels Caus, Can Virgili, Canals&Munné, castelo de Pedregosa, Cava Mariona de Mar, Celler de Viticultors, Celler Eudald Massana – Mas dels Clavers, Celler Laurona – Consulat de Vins, Celler Puig-Batet, Celler Vendrell Rived – Estol Verd Celler, El Bandarra, El Surtidor, Finca Valldosera – Celler Hospital Sitges, Finca Viladellops, Gremi VNG – desTaPa Vilanova, La Fireta, Llopart, Mas Codina, Maset, Montesquius, Padró i Família, Parés Baltà, Priorat B&D Lab, Productes Piqué, Ramon Canals, Torelló Viticultors, Vins Carles Sala Casanovas, Vinyes 7 Pams i Xa Xa Xa – Guirigall.

A més de tornar a celebrar-se al seu espai natural, enguany tornen també totes les activitats que han fet popular aquesta fira, com ara els tastos en vaixell, l’àmplia oferta musical o els tastos i maridatges gastronòmics.

Entre els tastos d’aquesta edició destaca el tast maridatge en homenatge al gastrònom i compositor musical Pere Tàpies, un concert gastronòmic on el menjar i el beure acompanyaran la música de Pere Tàpies, interpretada per Vidal Soler. Serà diumenge 12 a les 12h al Restaurant La Fitorra.

Pel que fa als maridatges gastronòmics, dissabte serà el torn de maridar pa i vi de la mà de l’obrador de Jordi Morera. A l’Espiga d’Or, i en dos horaris de tarda, a les 18h i a les 19h. 

I diumenge serà el torn de les Malvasies de Sitges. Un tast que tindrà lloc a les 12h al local de Temps de Vi, i que serà tot un passeig pels diferents vins i elaboracions a base d’aquesta varietat autòctona.

Actes posteriors a la fira

Una altra de les novetats d’enguany és que el programa d’actes s’allarga més enllà del cap de setmana de la fira. Així, aquells que tinguin més ganes de Temps de Vi podran participar en un sopar maridatge a l’Hotel Ceferino, on podran gaudir dels escumosos de Torelló junt amb la cuina del restaurant. Serà divendres 17 de juny a les 20:30h.

Dissabte 18 serà el torn de fer un viatge gastronòmic a través de set gastrotapes de fusió asiàtica mediterrània que prepararà el restaurant Manyam i que els assistents podran maridar amb els vins més gastronòmics de Mas dels Clavers – Finca Can Gallego. A partir de les 18:30 al restaurant Manyam.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s