Un estiu ple d’activitats als cellers de La Carretera del Vi

L’oferta enoturística dels 13 cellers de La Carretera de Vi, la wine road que uneix les vinyes del Penedès amb les platges del Garraf, s’ha ampliat amb un gran nombre de wine bars, propostes gastronòmiques i una gran diversitat d’activitats musicals i culturals per fer encara més atractiva la ruta i atraure als diferents tipus de públic que la visiten. Amb l’objectiu de poder oferir una experiència enoturística completa que inclogui una proposta gastronòmica i d’oci, la majoria de cellers de La Carretera del Vi han adaptat els seus centres de visita i cellers, per incloure terrasses exteriors, serveis de bar de vins –on no és necessari fer una visita complerta per gaudir-los–, restaurants i un complet calendari d’activitats lúdiques i culturals.

Aquest estiu 2022 són moltes les activitats que complementaran les visites tradicionals als cellers. Família Torres oferirà la seva tradicional Nit de les Estrelles (astronomia + enogastronomia + música) el 2 i el 9 de juliol, en el marc del seu wine bar i restaurant El Celleret a Pacs del Penedès. També el 9 de juliol, el celler Puig-Batet, a Sant Pere de Ribes, celebra un sopar entre vinyes a la seva finca del Corral d’en Massó, de la mà de Casa Marisol. Després de l’èxit el 2021, Finca Viladellops tornarà a obrir el seu Food Truck els caps de setmana de juliol i agost, amb música en directe i un ambient molt internacional. Rovellats celebrarà el dissabte 20 d’agost, un concert electrònic a càrrec de Northen Cellos en el marc del Festival MusicVeu. A Vilafranca del Penedès, la Cava&Hotel MasTinell obrirà la seva terrassa amb una de les millors vistes de la Capital del Vi, que s’uneix al seu restaurant EnRima. El Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges, al llarg del mes de juliol i agost, continuarà amb les seves sessions de tast Malvasia Power i ADN Garraf a la seva terrassa del celler Hospital de Sitges. A Pacs del Penedès, la terrassa chill-out de Parés Baltà –oberta tot l’estiu de dilluns a diumenge–, continuarà sent un bon punt de trobada per gaudir dels seus vins i activitats a la vinya.      

En definitiva, els cellers de La Carretera del Vi s’adapten a les noves tendències enoturístiques i converteixen els seus espais i centres de visita en espais dinàmics i oberts, per gaudir d’una experiència única al Penedès. Tota l’oferta vinícola, gastronòmica i d’oci dels cellers de La Carretera del Vi es pot trobar a la web de la wine road  www.lacarreteradelvi.com i a les seves xarxes socials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s