Grupo Freixenet distribueix l’exòtic licor Mangaroca Batida de Côco a Espanya

Comercial Grup Freixenet distribueix, per primera vegada a Espanya, Mangaroca Batida de Côco, el licor originari del Brasil que va néixer de la mà de Giovanni Sassoli di Bianchi l’any 1980. A nivell global, la marca va ser adquirida per Henkell el 2017. Des d’aleshores, la companyia continua oferint al món un licor de coco de màxima qualitat que s’adapta a qualsevol situació perquè els consumidors puguin sentir l’alegria de viure amb els tocs exòtics i sensuals de Mangaroca.

Després d’assolir un creixement de dos dígits el 2021 passat, i amb un total de 2.8 milions d’ampolles venudes a nivell global, Comercial Grup Freixenet es responsabilitza, des d’aquest any, de la distribució de Mangaroca Batida de Côco a nivell nacional. Així mateix, la companyia busca oferir la millor batuda de coco, aportar valor i crear nous moments de consum basats en l’alegria i la cultura típica del Brasil.

La gamma Mangaroca es caracteritza pel seu exotisme i sensualitat que transmeten l’alegria d’un ambient desenfadat i relaxat, i està composta per dues referències: Mangaroca Batida de Côco i Mangaroca Batida Pura de Côco. Tota la informació de la marca es pot consultar a la seva nova web www.mangaroca.es i als seus canals de xarxes socials.

Batida de Côco

Nota de tast

Aquest licor, que té el seu propi segment al mercat, es caracteritza pel seu intens, autèntic i deliciós gust de coco. En aquest sentit, Mangaroca Batida de Côco és una beguda amb una gran versatilitat ideal per preparar còctels i fins i tot per degustar sol acompanyat amb gel.

És un licor originari i típic del Brasil elaborat a partir de licor de coco i llet desnatada i es caracteritza pel seu sabor suau, cremós i de màxima qualitat. Al nas és dolç i afruitat, amb aromes que recorden la fruita madura com el coco i la pinya acompanyats amb tons làctics de fons. És ideal per preparar còctels refrescants i exòtics com la pinya colada.

Mangaroca Batida Pura de Côco.

Nota de tast

És un licor de coco sense lactosa apte per a vegans. De característiques similars i amb un sabor autèntic i deliciós, s’elabora a partir d’un suau licor de coco, rom de La Reunió i l’aigua de coco més natural i refrescant. Al nas predomina la subtil olor del rom, que queda ressaltat per les notes dolces del coco. A més, el rom té un sabor excel·lent que contrasta a la perfecció la dolçor del coco amb les notes amargues al final de boca. Aquest és el mixer perfecte per a còctels i begudes gasoses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s