8a edició del Musicveu presento a “Las Migas” en concert a la Finca Masia Torreblanca

En un entorn meravellós com és La Finca Masia Torreblanca, una masia original del segle XV, curosament restaurada, on compta amb diferents espais per a tot tipus de celebracions i esdeveniments, tant per a reunions professionals com per a particulars. La Masia ofereix espais interiors i exteriors envoltats d’una gran varietat d’arbres, plantes, flors i, per descomptat, vinyes. Al seu esplèndid jardí davant de la imponent Masia

Se celebro aquest passat dissabte 28 de maig el concert de Las Migas Dins del marc de la 8a edició del Musicveu serà en benefici del Programa Junts per l’Alzheimer i altres demències de l’Associació TIÁM i l’Associació Llambrusca, amb dues entitats sense ànim de lucre de Vilafranca del Penedès que treballen per oferir una millor qualitat de vida i suport a les famílies dels afectats d’Alzheimer i altres malalties associades.

La Fundació Pinnae neix el 2013 hereva de l’antiga Obra Social de Caixa Penedès com a conseqüència dels canvis legislatius a Catalunya que afecten a les Obres Social de les Caixes d‘Estalvi, i es constitueix en una nova fundació per atendre les necessitats de la societat actual, contribuint al seu progrés, promovent la cohesió social, la dinamització econòmica i la cultura del seu territori.

la Masia Torreblanca va destina el diners de les visites a la causa solidària del Festival

Gràcies a l’amfitriona la Sra Montse Nicolàs vam tenir el plaer assistir al concert i el posterior sopar al saló principal que gestiona actualment la coneguda empresa gastronòmica Cal & Blay, que dir que els seus suculents plats regats pel vi i cava de La Masia Torreblanca va ser el colofó d’una gran nit de Musica & Gastronomica unides per una gran causa El jardí mitja hora abans del començament del concert ja estava ple, van faltar cadires per a tot el públic assistent,però tampoc les van necessitar,l’espera es va fer més amena gràcies a la barra que Cal Blay va instal·lar al Jardí, on poder-te prendre una copa de cava o vi abans de començar el concert i durant el mateix és tot un luxe

A les 20.00h va començar l’espectacle quatre grans artistes van inundar l’escenari com són Marta Robles a la direcció, composició i guitarra, Carolina “La Espurna” a la veu, Alicia Grillo a l’altra guitarra, i Roser Loscos al violí, formen aquest quart LAS MIGAS

Un quartet camaleònic on s’atreveixen amb tots els colors i estils, i amb el que han recorregut ja gairebé mig món. Era l’ocasió per presentar-nos el seu nou treball “LLIURES” a part d’alguns dels seus èxits més populars que van fer vibrar el públic assistent, aixecant-los dels seus seients i fer-nos ballar amb els seus grans temes.

Aquest nou treball de Las Migas que el componen deu cançons que formen LLIURES són una obertura cap al món, amb picades d’ullet a estils llunyans com el country, el pop americà, la música urbana, sempre partint del flamenc i la música espanyola que les caracteritza i els dóna un segell únic Després de divuit anys de trajectòria, Las Migas s’ha convertit en “un petit clàssic del flamenc més femení, valent i alegre”. Amb el temps, els seus components han anat canviant i el projecte musical ha anat evolucionant, però sempre a l’òrbita de la fusió i la rumba

El 2019 van ser nominades als Latin Grammy pel disc Vente comnigo, amb Alba Carmona com a vocalista, i el 2020 van recollir el Premi de la Música Independent (MIN) al millor àlbum de flamenc per Cuatro, amb Begoña Salazar com a cantant. Per tot això, Las Migas són aclamades a Europa i Llatinoamèrica. L’energia de Les Migas van desplegar a l’escenari de La Masia Torreblanca va ser un remolí d’art, flamenc fusió on ens van portar aquestes quatre dones a una nit desbordant de sentiments i alegria, com ho diu el nom del seu més recent àlbum són Llibres, el escenari és el seu lloc, fan el que volen amb ell i amb ell. El seu so sona actual, no deixa indiferent ningú

Cada nota d’aquest nou àlbum està sentida, pensada, desitjada. Són missatges que s’alliberen per arribar lluny i expandir-se cap a mil racons del planeta, per donar calor i acompanyar les vides de cada persona que les vulgui escoltar

El concert se’ns va fer curt per l’intens, l’alegria i l’art que van desbordar pels quatre costats, però tocava el moment més emotiu on Las Migas, des del balcó de la Masia ens van regalar el seu últim gran moment el més emocionant pel tema cantat i pel espectacular entorn on ens trobàvem

Una gran nit que van posar punt final, venent molts CD personalment que amb la seva simpatia i amabilitat no van deixar de signar i fer-se fotos amb tots els seus fans

En finalitzar la vetllada vam gaudit del el MUSICTAST que és una proposta gastronòmica que ofereix el Festival solidari Musicveu després d’alguns dels seus concerts i que ens arriba de la mà de Cal Blay. L’adquisició del musictast dóna dret a 3 tiquets gastronòmics per escollir, 1 tiquet de postres i 3 tiquets de begudes que es podran bescanviar una vegada finalitzi l’actuació on vam poder degustar uns variats platets marca de la casa Cal Blay i un excel·lent cava de La Masia Torreblanca

en un espai idíl·lic, on un racó de La  Masia que resulta molt encantador per a les celebracions i esdeveniments El Chill Out al costat de la piscina. Amb una decoració exquisida i acollidora,  és un lloc ideal per relaxar-se, prendre una copa i xerrar

Una nit per al record ,graciés a Montserrat Nicolau propietària de la Finca Masia Torreblanca ,Musicveu,La Fundació Pinnae ia l’equip de Cal Blay

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s