SANT JORDI A SUMARROCA AMB ROSER CAPDEVILLA CAVA I LITERATURA

Com sabeu el 23 d’abril era “Sant Jordi”, doncs nosaltres, també ho vam celebrar el dia 24, al celler SUMARROCA, convidats per la nostra amiga Mercè Sumarroca, de la qual no ens cansarem de repetir-vos l’agradable i encantadora que és, una bellíssima persona, que transmet l’entusiasme que sent i el cor que posa a tot el que fa.

Diumenge, a la bella terrassa de Sumarroca, des de la qual es veuen les espectaculars vinyes, un magnífic entorn per celebrar Sant Jordi, amb l’assistència de la reconeguíssima escriptora i creadora de “Les tres Bessones” la Roser Capdevila, que va presentar el seu llibre “ ELS CONTES DE SEMPRE” LES TRES BESSONES

Roser una dona de 83 anys, amb una vitalitat i simpatia envejable, es va fer un tip de signar llibres a tots els nens allà presents, entusiasmats amb el seu llibre i dedicat i signat per la seva autora, tots il·lusionats i emocionats i la Roser encara més de veure l’entusiasme d’aquells nens, per als que tenie amables i afectuoses paraules, per a cadascun, així com sense cansar-se de signar i signar.

Encara que no tots eren petits, curiosament, també hi havia una jove parella que, fans apassionats des de petits de “LES TRES BESSONES”, a més de comprar el nou llibre, portaven un dels primers que els van comprar quan eren nens, perquè els ho firmés la seva autora, els joves amb aquella dedicatòria estaven radiants de felicitat, tant com la mateixa autora, a qui va fer molta il·lusió que hi fossin i amb un dels seus antics contes

No prou amb això, la  Roser va explicar dos contes, narrats amb una maleta que porta i que en obrir-la es converteix en un petit i antic teatre. Amb un rotllo de paper en què hi ha dibuixat el conte i que amb una maneta va fent córrer i passant la història que va explicant, amb una gràcia i naturalitat que fins i tot els grans ens vam  sentir,  per una estona, nens una altra vegada i apassionats vivim els contes, com els més petits.

La maleta té una història i la mateixa ens la va explicar el marit de Roser, Joan Batet, ell que, a més, juntament amb un nebot seu, que treballa la fusta, va fabricar-la, a raó de veure una maleta al museu de Montserrat , que s’obria i s’anava representant una història, va imaginar que era una bona idea per explicar el conte de la bruixa avorrida, per la qual cosa la maleta s’ha quedat amb aquest nom.

La mateixa consta de dos rotllos que, un enrotlla cap a la dreta i l’altre cap a l’esquerra i amb la maleta oberta passa un paper per davant amb les il·lustracions del conte que narra la Roser i com que la bruixa avorrida, als contes té 700 anys, apunten que la maleta també té 700 anys.

En acabar d’expliar els contes i tancar la maleta, la Mercè va repartir xocolata i coca per als més petits i per als grans, coca amb un suculent Cava Reserva Brut Sumarrocaprocedent del vi base amb les primeres notes de rebosteria de la criança de dos anys del cava. En boca és afruitat i fresc, amb una bombolla fina i agradable que s’integra a la perfecció a l’estructura del cava.

Tot molt elaborat i fantàstic, com no podia ser d’una altra manera a SUMARROCA, ja que La Mercè és una admirable i generosa amfitriona

Van acabar tots junts, pares i fills, asseguts a terra, en una catifa comentant els contes i les dedicatòries, un delit veure aquella imatge en aquell espectacular lloc.

Un magnífic entorn i espai per celebrar una ocasió tan especial com Sant Jordi, amb literatura i un excel·lent CAVA SUMARROCA.

Si t’has perdut aquest meravellós dia, no te’n perdis un altre experiència a  SUMARROCA, t’agradarà el lloc i captivarà l’acollida i el tracte que et proporcionaran…. Repetiràs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s