Torna l’emblemàtic Ral·li Segura Viudas

El Ral·li de les Caves – Trofeu Segura Viudas, popularment conegut com el Ral·li Segura Viudas, torna a les carreteres del Penedès el proper dissabte 7 de maig 40 anys més tard després de celebrar la seva darrera edició l’any 1983. L’esdeveniment, que va tenir lloc per primera vegada el 1970, era una prova que es disputava a la província de Barcelona i que tenia com a objectiu promocionar el cava de Sant Sadurní d’Anoia. És per això que, des dels seus inicis, el campionat va comptar amb el suport de l’històric celler Segura Viudas, i es va posicionar com un dels esdeveniments més importants de l’esport nacional i internacional.

El Ral·li de les Caves – Trofeu Segura Viudas, organitzat en aquesta ocasió a mode de revival per Automóviles Rikicars i Rabbit Rally, torna amb un de 170 quilòmetres amb 8 trams de cronometratge on la millor puntuació serà per a l’equip participant que més s’ajusti a les mitges de velocitat que l’organització ha previst. El ral·li comença i finalitza el seu recorregut a les caves Segura Viudas, on els guanyadors celebraran la victòria destapant ampolles de caves de la marca. La ruta passarà pels llocs més rellevants de les anteriors edicions del ral·li, que aleshores tenien una longitud mitjana de 300 quilòmetres. S’espera una participació d’uns 35-40 equips, entre ells diverses figures de l’automobilisme com Fina Roman i del periodisme del motor com Judit Florensa.

El Ral·li Segura Viudas, que va començar com un esdeveniment professional de caràcter regional, va anar creixent fins a assolir una perspectiva internacional el 1973, quan va entrar al calendari del campionat d’Espanya en comptar amb el suport de l’empresa automobilística RACC. Aquesta fita important va modificar tant el recorregut com la ubicació de l’esdeveniment, encara que va mantenir Sant Sadurní d’Anoia com a epicentre de l’activitat per mantenir el seu objectiu inicial de promocionar el cava català intacte.

Així mateix, Segura Viudas, celler amb més de 800 anys d’història, tradició vitivinícola i respecte per les arrels, va ser una peça fonamental en la promoció i suport del Ral·li de les Caves – Trofeu Segura Viudas. Per aquesta raó, el Ral·li més emblemàtic d’Espanya dels anys 70 va adoptar el nom del prestigiós celler català.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s