Èxit del tast presentació de CORPINNAT al 35 Salón Gourmets de Madrid

Prop de seixanta persones van poder tastar una selecció d’onze corpinats de molta llarga criança presentats per cadascun dels cellers

Una seixantena de persones, una desena més d eles previstes, van assistir aquest dimarts al tast-presentació de la marca col·lectiva CORPINNAT en el marc del 35 Salón Gourmets que se celebra a Madrid fins aquest dijous.

Els assistents, la majoria prescriptors del món del vi, winelovers, i del sector de la restauració, el comerç especialitzat i la distribució, van tenir l’ocasió de tastar una selecció d’11 corpinnats de molt llarga criança: Hermós BN 2018 de Pardas, Segunyola BN 2017 de Mas Candí, 130 BN 2016 de Júlia Bernet, Memòria BN 2016 de Can Descregut, Salvatge Brut 2015 de Nadal, Josep Coca BN 2015 de Sabaté i Coca, Leopardi BN 2014 de Llopart, Huguet de Can Feixes BN 2014 de Can Feixes, Celler Batlle Brut 2011 de Gramona, Torelló Collection Magnum BN 2010 de Torelló i Turó d’en Mota BN 2008 de Recaredo.

El tast es va fer per ordre de menys a més criança i va anar a càrrec d’un representant de cada celler. Just abans del tast, el president de Corpinnat, Ton Mata, i el vicepresident, Xavier Nadal, van explica ral públic l’origen i els objectius de la marca i van repassar els principals requisits per ser CORPINNAT: 100% vinyes i celler ecològic, 100% vinificació a la propietat, 100% verema manual, compromís amb les varietats històriques i compromís amb el viticultor proveïdo a través de contractes de llarga durada i a preu mínim garantit (previsió de 0,75€ per a la verema 2022).

El tast de CORPINNAT d’ahir al recinte Feria de Madrid en el marc del 35 Salón Gourmets va aixecar molta expectació entre el públic, fins al punt que alguns dels assistents van prendre la paraula per felicitar els cellers que integren la marca i agrair-los l’esforç que estan fent per reivindicar i valoritzar els grans vins escumosos de qualitat i llarga criança. que s’elaboren al cor del Penedès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s