ROVELATS CAVA Cava Bar by Rovellats

Diumenge ens vam relaxar i passar un bon matí, prenent una copa de fantàstic Cava Premier Brut Nature a ROVELLATS, als seus bells jardins modernistes, on està situat el “Cava Bar by Rovelats” un luxe de lloc  per gaudir d’un bon moment, un lloc diferent i agradable, va ser un encert acceptar la invitació per part de Rovellats als qui els ho agraïm, i que, a més, vam tenir el plaer de saludar i conversar, amb gairebé tots, perquè no estava la família al complet, però sí una gran part. Unes belles persones, simpàtiques i molt properes, admirables.

Únicament els millors raïms de vinyes pròpies veremades a mà s’utilitzen en aquest Premier. El predomini del delicat raïm parellada el converteix en un cava ideal per a aperitius i plats lleugers; subtil, sec, saborós i finament afruitat.

Si et ve de gust relaxar-te i passar una bona estona, amb la teva parella, la família, els amics o tu sol/a, es el teu lloc. Aquest diumenge van inaugurar la nova temporada del “Cava Bar by Rovelats” arrencant amb música en directe”, amb el grup “Trifasicambgel” un grup acústic, un trio de guitarra, violí electrònic i cantant, interpreten covers de rock i pop de grans artistes de ara i sempre, boníssims, que toquen, com en aquesta ocasió, en esdeveniments com vermuts, sopars, etc., , a part, també tenen un altre format, format per 5 persones, més banda, per a altres esdeveniments com casaments, festes majors, etc.

El Cava Bar està obert els mesos de primavera i tardor, tots els dissabtes i diumenges de 12.00 ha 14.30 h (si el temps ho permet, és clar). Alguns caps de setmana, com aquest passat, amb música en directe, altres, música amb DJ., o algun altre esdeveniment, sempre variant i creant, perquè la gent gaudeixi en aquest entorn agradable i maravellós. El proper diumenge 3 d’abril, hi ha l’enotour “Cal Blay” és una oferta que fusiona el plaer de la gastronomia, els vins, els caves, amb música en directe amb la banda “Alricokoco”, que és estupenda, amb molta marxa, no et ho pots perdre, t’ho recomanem, perquè si el diumenge passat ja va ser espectacular, doncs amb tot el que proposen per al dia 3, ha de ser excepcional, imagina’t en un bell jardí, desconnectant de tot, només gaudint, tastant i assaborint uns espectaculars vins i caves com són els ROVELLATS, ja estàs tardant a reservar la teva entrada.

Nosaltres ens ho vam passar genial, igual que tots els que hi eren, que érem molts, totes les taules estaven ocupades i és que el lloc s’ho val, gaudint de l’espai, amb un Gran Reserva 2011 Brut Nature, escoltant música, i fins i tot ballant, val la pena fer un Vermut d’aquestes característiques i sortir de la rutina dels clàssics bars i terrasses, ja hem estat força temps tancats, és hora de divertir-se, entretenir-se, i donar-se un petit plaer com aquest, ho agrairàs.

Si t’agrada el món de l’enologia o vols fer alguna cosa diferent, a “Caves Rovellats” ofereixen una visita guiada als cellers. La visita a les caves Rovellats es converteixen en un passeig per la història i la cultura catalana des que entres al recinte a través de les portes de forja modernistes. Així, els diversos espais i edificis que componen el lloc et permeten admirar des d’una típica masia catalana o una capella romànica fins als jardins de traçat modernista. L’edifici del celler amb els soterranis i tots els estris que l’adornen conformen un museu en si mateix. Quant al cava, no cal dir que és d’excel-lent qualitat. Si t’atreu la idea, pots fer la visita i després quedar-te al Vermut, al “Cava Bar by Rovellats”descobriràs una manera diferent de passar el matí de dissabte o diumenge. De vegades val la pena provar llocs i experiències noves, com ara visitar ROVELLATS.

Familia Rovellats i equip. Rovellats és un projecte familiar ja a la seva tercera generació. La família Rovellats ha anat transmetent el secret de l’elaboració dels seus grans vins i l’amor a la seva terra, elaborant Vins i Caves a partir del raïm que veremem a les nostres terres.

T’HO RECOMANEM, T’ENCANTARÀ I SORPRENEDÀ MOLT GRATAMENT.

 Reserva ja la teva taula al telèfon: 699428443 o per mail a enoturisme@cavarovellats.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s