ENOTOUR a Vilarnau

Diumenge 16 de gener, de 12 a 16 h, l’ENOTOUR Cal Blay fa parada a Vilarnau.

ENOTOUR Cal Blay

L’ENOTOUR  és una proposta que fusiona el plaer de la gastronomia, els vins i caves dels cellers amb la diversió en família i amics. Tot això en entorns idíl·lics a l’aire lliure com són les vinyes del Penedès. Aquesta segona edició serà a Vilarnau, un magnífic celler isolat a Espiells.  

De 12h a 16h podràs prendre una copa de vi o cava amb els aperitius i les propostes gastronòmiques de Cal Blay. També podràs visitar el celler i gaudir del concert en directe d’Alricokoco.

Què trobaràs a Enotour?

Vins i caves de Vilarnay a copes
Els aperitius i els Platets de Cal Blay per fer l’aperitiu o un dinar informal entre vinyes
Música en directe de la mà d’Alricokoco
La possibilitat de visitar el celler 
Un entorn privilegiat, un celler de disseny amagat entre vinyes
Aparcament al mateix celler
L’entrada és lliure però si no te la vols perdre pots comprar un Pack Gastronòmic Anticipat per 20€ que inclou:

3 degustacions de vi o cava Vilarnau
1 degustació d´aperitiu
2 degustacions gastronòmiques

Compra ja el teu pack gastronòmic!

Vilarnau

Una petita i avantguardista cava artesanal a Espiells, a prop de Barcelona. La noble família Vilarnau es va assentar al s. XII en aquesta privilegiada terra del Penedès, i aquí comença la seva història. El primer cava amb etiqueta Vilarnau neix el 1949, quan la família propietària comença a comercialitzar el cava que des d’abans produïen les vinyes plantades a la finca “Can Petit i les Planes de Vilarnau”. Des de llavors, Vilarnau ha estat associat a un cava de noble personalitat, elaborat sota exigents estàndards de qualitat i que cuida al màxim el detall.

Alricokoco

Alricokoco ens oferirà el que més li agrada: música en directe i festiva per a tots els públics. Després d’uns quants anys polint i reformant el repertori, el grup ha aconseguit captar l’essència de la música de xaranga, capaç de fer ballar i gaudir creant un ambient festiu. Perquè us feu una idea en el seu repertori trobarem temes de Txarango, Catarres, Amparanoia, Ska-p, Dr. Prats, Fito & fitipaldis, Estopa, Melendi, Carlinhos Brawn, Manu Chao…i molts més. Vine a gaudir amb els èxits reversionats de la mà d’Alricokoco!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s