Sumarroca presenta els seus olis AOVE “Molí Coloma, La Boella”

Sumarroca ha presentat els seus olis AOVE Molí Coloma, La Boella en el Saló dels Miralls del Liceu de Barcelona de la mà de Joaquim Tosas, director general de Sumarroca. Durant l’esdeveniment, es va celebrar un tast-formació que va ser dut a terme pel tastador i formador Gregorio Arranz i el Mestre d’Almàssera de Molí Coloma, Albert Hinojosa. Per a finalitzar l’esdeveniment, es va servir una copa de cava Nuria Claverol Homenatge que va ser presentada per Mercè Sumarroca, sommelier de la casa.

La col·lecció Molí Coloma compta amb una àmplia col·lecció d’olis de qualitat verge extra. En primer lloc, destaquen els seus monovarietales elaborats amb Arbequina, Arbosana i Koroneiki. Uns olis que recullen els atributs que fan distintiva cada varietat d’oliva. L’Arbequina que ens recorda a l’ametlla, el tomàquet o la poma. L’Arbosana a la figuera, el fonoll o la nou. La Kononeiki que ens transporta a l’herba fresca, el plàtan verd i la carxofa.

A més, Molí Coloma compta amb l’oli Santa Creu i l’oli el Peiró, dos Olis de Finca que capten l’essència d’un terroir únic. L’oli de Finca Santa Creu s’elabora íntegrament d’olives procedents de la Finca Santa Creu de Creixa a Piera, Penedès. Al voltant d’aquesta Ermita del s. XI, creixen unes oliveres úniques envoltades d’una naturalesa explosiva en un territori ric en fauna i flora. Aquest entorn i el coneixement de l’ofici en l’almàssera es combinen per a crear un oli d’oliva amb una aroma delicada, una essència única i un
sabor immillorable per al paladar

En el cas de l’Oli de Finca El Peiró, les olives procedeixen de la zona de Cabacés, al Priorat. Allà, el seu mestre d’almàssera ha seleccionat una finca que recull totes les característiques climatològiques i orogràfiques del lloc, amb les terrasses de pedra tan singulars.

Les oliveres d’altura marquen fermament uns atributs que es transporten al paladar. L’arbequina del Peiró és l’essència d’aquest territori.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s