ORIOL ROSELL “Matins Nadalencs”

Aquest dissabte passat a ORIOL ROSELL, es va celebrar el primer esdeveniment “Matins Nadalencs a Oriol Rosell”, que han incorporat, per aquest mes de desembre els dies 4 i 18 i vam tenir el plaer d’assistir-hi, convidats per ORIOL ROSELL.Ofereix, l’experiència habitual de la visita a la finca, vinyes, i la casa “Cal Cassanyes”, perquè realment ORIOL ROSELL és i hi ha la finca “Cal Cassanyes” una casa pairal que es remunta a l’any 1637, tal com figura a l’arcada de la porta principal i on havien residit. Està tal com era, una veritable antiguitat, digna de veure i ser visitada

Però, a més han incorporat al seu bell i espectacular jardí, un taller d’art floral, de centres nadalencs, aquest taller és a càrrec de l’Intrépide Studio

@femmaridatge

i la gent en participa fent els seus propis centres seguint les indicacions dels experts floristes, i vam poder observar que els encantava l’activitat i gaudien d’aquesta, duent-se, després, cadascú el seu centre de taula nadalenc, a casa seva

Tot això amenitzat amb música en directe pel duet d’Irinia Novikova (veu) i Gleb Kadashnikof (guitarra) mentre podies anar degustant, d’un mini bufet de petits dolços, del Restaurant “El Gat Blau” de Vilafranca, que estan deliciosos, exquisits, com tot allò que elaboren i assaborint una copa de cava de l’excel·lent ORIOL ROSELL

També pots recrear-te i desconnectar al seu wine bar, un racó encantador amb estufes, que, en aquesta època crea un bonic i acollidor entorn, on prendre’t i gaudir d’una copa de cava ORIOL ROSELL

@femmaridatge

com un dels seus excel·lents vins acompanyat amb algun dels seus assortits variats o simplement amb una bossa de patates,El dissabte dia 18 el tornaran a realitzar, no t’ho perdis, ves a gaudir de l’ambient, et divertiràs i gaudiràs d’un matí fantàstic i diferent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s