Tres corpinnats, millors vins de la Guia de Vins de Catalunya 2022

Els tres CORPINNAT Enoteca Gramona Brut Nature 2006Turó d’en Mota 2007 de Recaredo i Sabaté i Coca Reserva Familiar 2012 han estat premiats aquest dilluns com els millors vins de La Guia de Vins de Catalunya i el Rosselló 2022. Els cellers Gramona, Recaredo i Sabaté i Coca han rebut el premi durant la Festa dels Millors que l’equip de la Guia de Vins ha recuperat un any després de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19.

Amb 9,86 punts, la millor puntuació mai obtinguda a La Guia, els tres corpinnats dels cellers Gramona, Recaredo i Sabaté i Coca han estat escollits com els millors escumosos de la Guia i alhora han resultat els vins més ben puntuats de l’edició. A més, Enoteca Gramona Brut Nature 2006 ha estat escollit també com el millor vi de cupatge tradicional.

Les bones puntuacions obtingudes, per sobre de 9,50 punts, per part de tots els escumosos CORPINNAT que han participat a La Guia d’aquest any

GramonaLlopartNadalRecaredoSabaté i Coca, i Torelló— els han permès ser presents a la Festa dels Millors. Aquests resultats confirmen els valors de CORPINNAT com una eina al servei dels cellers que busquen expressar el territori amb la màxima qualitat en els seus productes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s