FINCA GIRÓ DEL GORNER. Família i tradició en un racó idíl·lic

Al cor del Penedès, a Puigdàlber, hi ha la Finca GIRÓ DEL GORNER, un lloc meravellós, ens vam quedar impressionats amb l’entorn, és el que té el Penedès que sempre hi ha una finca, un celler, una masia esperant-te per sorprendre’t, com ens va passar dissabte quan convidats per la Marta, vam visitar la finca GIRÓ DEL GORNER, un racó sublim i que agraïm la invitació, ja que vam poder gaudir, per unes hores, d’aquesta bella finca, la seva història i experiències. GRÀCIES, MARTA!!!

Ens va rebre la Marta una de les propietàries, encantadora, simpàtica i entusiasta, que gaudeix del que fa, notes que ho viu i t’ho transmet, una amfitriona excel·lent, ens explica que La Masia es tracta d’una construcció típica catalana del 1595, i que s’acredita la seva antiguitat amb un pergamí de l’època escrit en llatí i que obra a poder de la família i que un amic els va traduir al castellà, descobrint així l’antiguitat de la masia, d’aquest pergamí han realitzat un quadre que penja de la paret del wine bar interior de la finca i que és molt curiós i adient amb la sala i la seva decoració.

Des d’aquell any, la masia s’ha mantingut durant segles gràcies a la figura de l’hereu. El fill gran hereta la finca i aquesta s’ha anat transferint, generació rere generació, amb el mateix cognom GIRÓ a dia d’avui, la generació actual, continua vivint-hi, involucrats en totes les tasques de la finca i el celler, continuant amb la tradició de l’elaboració dels seus excel·lents vins i caves, de les seves pròpies varietats de raïm que tenen en 50 hectàrees de vinyes i tot el procés és realitzat familiarment, des de la poda a la vinificació, i fins i tot l’enòleg és el Gabriel Giró, germà de la Marta.

Després de la visita al celler, les instal·lacions i l’explicita i interessant explicació de la Marta, sortim al jardí al Wine Bar, un entorn meravellós, plàcid, un paisatge que enamora, amb les vinyes de fons, que amb l’inici de la tardor canvien el color i tenen un altre atractiu, uns preciosos arbres de falsos pebrers, unes ideals i adients taules i cadires posades amb gràcia a la gespa fan del jardí un bell espai amb una bella harmonia, ideal per relaxar-te, i gaudir del moment mentre

assaboreixes uns extraordinaris caves GIRÓ DEL GORNER, amb uns boníssims productes que vas marinant amb els espectaculars caves

Cava Brut Nature Reserva

El seu aroma fresc i lleuger, el converteix en un cava ideal per a qualsevol moment del dia. Es recomana especialment per a tot tipus de peixos blancs i mariscs. Així com per a carns blanques, així com per a carns blanques. Per a acompanyar tot l’àpat.

Cava Brut Gran Reserva

Fi i cremós, ampli i llarg postgust, bona criança.Ideal per aperitius. Bon acompanyant d’embotits, marisc, carns blanques i postres. Per prendre amb formatges suaus.

Cava Rosat Pinot-Noir

Rosat viu.Delicat i intens amb aromes de cirera i maduixa.Ampli i cremós.Ideal per acompanyar amanides, pasta i arrossos. Carns i fumats, cuina japonesa i embotits.

GIRÓ DEL GORNER, té diverses experiències i visites, que pots realitzar, gaudint i relaxant-te alhora, tots els dissabtes, diumenges i festius com la visita d’hora i mitja més o menys amb tast de 2 vins o caves, a escollir per tu, o si no t’interessa la visita pots anar només fer l’aperitiu o un pícnic amb una cistella amb diferents productes

en aquest idíl·lic entorn, una manera diferent de fer l’aperitiu, no siguis monòton, fes alguna cosa diferent i gaudeix de la natura, sol, amb família o amics.
Més que un celler és un autèntic complex preparat per gaudir-lo Ves, aneu, experimentar-ho, us captivarà el lloc i els vins i caves que assaborireu. Exquisits!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s