La Llotja del Massís Tastets i música a la fresca, entre les vinyes i el mar

Aquest diumenge 24 d’octubre la Torre del Veguer, al terme de Sant Pere de Ribes, s’ha fet una mostra del col·lectiu Vins del Massís del Garraf. Els tastos s’acompanyaran amb música en directe i degustacions de cuina i ranxo. Una quinzena de cellers promocionaran els seus productes a La Llotja del Massís. Són aquests: 7 Pams, Can Ràfols dels Caus, Clos dels Guarans, Clos Lentiscus, Cuscó Berga, Finca Valldosera, Finca Viladellops, Hospital Sant Joan Baptista, La Vinya del Sastre, Montau de Sadurní, Puig-Batet, Torre del Veguer, Valldolina, Vega de Ribes i Vins de Foresta.

Aquesta mostra és un nou format que té l’objectiu de donar a conèixer les singularitats dels vins que s’elaboren a partir de les vinyes de l’entorn del massís del Garraf, de collita pròpia.

La Llotja del Massís està organitzada per l’Agència NODE Garraf, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Torre del Veguer, la Confraria de Pescadors de Vilanova i l’Escola d’Hostaleria de Sitges. A més, compta amb la difusió del Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, el Gremi d’Hostaleria de Sitges i els mateixos cellers del segell Vins del Massís del Garraf.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s