CELLERS CAROL VALLÈS Un gran cava familiar

Diumenge vam estar a “CELLERS CAROL VALLÈS” als que agraïm la seva invitació, ja que va ser una agradable experiència i vam passar un matí fantàstic gaudir d’una oportunitat magnífica de la visita a la masia, vinyes i a la seva experiència de tast i marinatge-
Ens va atendre la Neus, amb una excel·lent explicació, tant de la masia i la seva història, de la cava, com de les vinyes, va ser una gran cicerone, que sent com si l’empresa fos pròpia lloant el producte que elaboren

Es tracta d’un celler familiar on es produeix i elaboren en petites quantitats, i no per això menys importants que altres més industrialitzades i comercials, sinó tot el contrari, situada a la finca “Can Parellada” situada a Can Cartrò-Subirats, amb una bonica història que heu de descobrir per vosaltres mateixos , i que, després d’una llarga tradició en l’elaboració de caves familiars, la passió i la inquietud de Joan Carol el porten el 1996 a fundar Carol Vallès

decidint establir-se en l’antiga masia de Can Parellada, adquirida pels seus avis fa més de 100 anys i que actualment, la segona generació, el Guillem amb tot el seu equip la Bet, l’Albert, i la Neus, han agafat el timó de Carol Vallès i l’han fet amb la mateixa inquietud.

Sorprenent visita a un “Celler” familiar, en un entorn paisatgístic idíl·lic, on es visiten les vinyes, que fins i tot una d’elles té el nom de “Isidre”, en memòria d’un treballador que havien tingut ia més la masia també disposa d’una casa rural en la qual gaudir al màxim de l’experiència completa, indispensable per a enamorats de l’enoturisme.

Vam concloure la visita amb un bon tast de 4 dels caves que produeixen amb un resultat excel·lent marinats amb embotits, els caves sorprenents des del 


Trastocat Reserva Extra Brut

El Trastocat és un cava de criança amb les varietats tradicionals de al Penedès.
A l’etiqueta, una imatge atrevida de l’gos dels cellers.
Vam escollir aquesta imatge perquè tothom té un “Andròmina” en la seva vida. Un animal que ens ha marcat. Que ens ha deixat una empremta. A l’igual que el cava, el Trasto és història, però també és proximitat i emoció. Fidel, sincer i noble. Com el cava que hem elaborat.
És un cava pensat per a aquells que busquen descobrir nous productes. Productes de qualitat, però elaborats amb una mentalitat fresca i dinàmica. Un cava sense complicacions

Guillem Carol Gran Reserva Brut Nature

De cos mitjà i amb una acidesa encara molt present es troba perfectament en harmonia amb les notes més torrades que li proporcionen la llarga criança. De bombolla petita i ben integrada.
Premiado en la Guía Gourmet y Peñín muchos años valorando su relación calidad/precio.

Pit-roig

El Pit-Roig és un dels nostres apreciats caves de col·lecció. El produïm únicament les millors anyades, apostant per un cava de qualitat amb una esbandida i degollament manual. És un Brut Nature ecològic 100% Pinot-Noir de l’anyada de 2015.
Presenta una bombolla fina i persistent. En nas predominen les notes de fruites vermelles i alguna nota floral (rosa, lliri, etc.), que li donen un gran equilibri.
Un cava alegre i divertit però de gran elegància.

per finalitzar un gran cava

Mallerenga Gran Reserva Brut Nature

Amb una fina, persistent i elegant bombolla, aquest cava mostra les notes d’una excel·lent criança i el caràcter de les varietats que el configuren. Es poden percebre notes de fruita madura -fins i tot de confitada- que es fonen amb uns torrats suaus i mantegoses -aromas torrades, procedents, sobretot, de la criança en bóta de el Chardonnay i de l’excel·lent lenta criança dins de l’ampolla.

El Xarel·lo aporta notes més fresques i florals. En boca és untuós, llarg i ple de vida. Un cava idea per menjar, ja que per la seva estructura i complexitat pot combinar amb una gran varietat de plats.

Val la pena, Visitar-los!!!! Us agradarà, gaudireu …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s